Tabung Firash

Wednesday, 14 January 2015

Daddy Fauzuan VS Baby Firash

Assalamualaikum semua kesayangan
Ade yang dah tengok pon gambar ni kat fesbuk dan instgram
Saje nak tayang kat sini mane yang tak tengok lagi
Nak menggambarkan betapa samanye anak beranak ni
Mule2 keluar semua dok habaq muka macam mummy
Tapi lame2 awat muka ikut daddy

Wajah kesayangan aku


Mase ni umi kate daddy dah berapa bulan dah
tapi Firash baru beberapa minggu
Daddy kecik sikit mase kecik2 dulu


Ni patutnye jadi entry lepas pantang hari tu
Tapi disebabkan terputusnya line tenet  kite selitkan sekali kat sini ye

Perbezaan firash dari hari pertama ke hari 45
Dari 3.1 kg sampai ke 4.3 kg
Dan kini 5.5 kg

Selamat Tahun Baru 2015


Dah terlalu lambat ke aku nak wish selamat tahun baru
Memang lambat sangat kan
Dah separuh dari bulan Januari da
Tapi orang kate lebih baik dari tak ada kan

So dikesempatan yang terlalu lame aku tak mengupdate
Aku ingin mengucapkan
Selamat Tahun Baru kepada kesayangan semua
Semoga tahun ni akan bertambah2 baik dari sebelumnya
Insyaallah

Oleh sebab December penuh dengan cuti je
Update pon seketul dua
Tak ramai yang datang berkunjung macam sebelumnya
Tetapi ucapan terima kasih yang tak terhingga kerana masih kagi diterima
Mereka adalah Sweet Candy yang sangat manis yang sudi menemani blog ku dikala sunyi
Amboiii ayat!!!

Dan macam biase
Tak lupe jugak yang takde dalam senarai
Tetap aku hargai ye
Terima kasih banyak2


Hari ni Firash ade cekup 2 bulan 
Dah 2 bulan dah anak mummy kan
So memang kene cucuk la

Tapi alhdmullilah baby Firash kuat orangnye
Menjerit mase misi cucuk and masuk ubat je
Lepas tu senyap
Bagus kan anak mummy ni

Berat pon makin naik
Alhamdullilah 5.5 kg dah 
Patutlah lenguh2 tangan bile pegang kan


Tu anak mummy lena tido lepas kasi ubat demam
Takot demam lepas kene cucuk
Misi sarankan kasi ubat 

Tu yang pagi ni aku berjaga sepanjang malam 
Risao jugak kot2 baby Firash meragam pulak

Tabung Firash