Tabung Firash

Tuesday 28 October 2014

Eh Eh Ade Orang Rindu Lah

Assalamualaikum semua
Entry gedik hari ni

Sape yang rindu tu?
Of coz la en asben kesayangan
Tengok sampai macam tu sekali rindu bini
Baru sehari dok klang tu..
Minggu lepas pnye gmboo nie

Sabar ye sayang
Ni baru 2 minggu 
Nanti 2 bulan tau tinggalkan bini dgn anak sekali



Tengok akak2 kesayangan baru aku pon tanya mane aku
Eh ehhhh ayu belum bersalin lagi ye
Sibuk tahan sakit sikit 2 3 hari lepas yang tak aktif di blog
Tak sangka pulak ade yang prihatin

Ni lah orang kate seronoknye berblogging kan?
Kenal dalam alam maya je pon dah boleh buat kite rapat
Thanx akk berdua acik watie & mama3farhana

Ok sape rindu aku lagi angkat kaki cepattt!!!!
Hahaahah terima kasih la semua
Sobbb sooobbbb
Tarik hinguih satt

Kawan2 tempat kerja oon ade sibuk tanyakan hal same..
Aishhh baby belum nak keluar lagi ni
Tunggu daddy kott

Mintak semua doakan yang baik2 je ye
Tunggu en asben sampai isnin depan

Pssttt hari ni pon tak dapat nak blogwalking lagi
Maaf deh akk2 adik2 abg2 semua
Ni pon dok curik2 taip ni

66 comments:

  1. rindu kak ayu jugakk.. dh lame xnampak.. klau x mesti ade je kak ayu bom blog kite..hihi... comelnyee akak dlm gmbr tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahah time tu baru masuk 5 bulan rasenye
      Heee akk dah tglkn jejak da...
      Selaamt berblogwalking dah pon

      Delete
  2. Hehehe...siap print screen lagi sessi temubual kita yerrr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamakkk..
      Lupe mintak izin..
      Mintak halal mama

      Delete
  3. haha..patut la da lme x nmpk..ngeee
    laptop sihat? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum lagi...
      Masih mengong2 mcm tuan dia jugk kott...
      Bw gne tab je

      Delete
  4. Replies
    1. Waahhh adee jugak yg rindue yeee...
      Trima kasih kak farrah...

      Delete
  5. Akak aina rindi. Cuma diam kan jelah. Segan nak kacau akak. Hahaha. Kita stalk blog akak. Bila la nak hupdate. Heee.(´ω`♡%)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeeeayyy rindi pon bolehhh...
      Hahahah sejak bile pandai segan ng akk ni

      Delete
  6. Salam singgah sini dan salam rindu kat Ayu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alololoooo suwitnye kak diana....
      Terima kasih kak

      Delete
  7. wah dah nak bersalin ya. status mama la......

    ReplyDelete
  8. Laptop ade problem rupanya yer...

    ReplyDelete
  9. yaya nak rindu jugak ! hehehe .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeyeyyeye yaya rindueeee
      Hheheheh trime kasih adik syg

      Delete
  10. semoga dipermudahkan semuanya yer...^_^

    ReplyDelete
  11. untungla ada orang sayang. hehe. patut la senyap ja. ingatkan memang dah beranak dah. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboiiii...
      Hehehhe ayu syg cik fafa peee....

      Delete
    2. touching sekejap. okay la, nak sayang jugak la kat ayu. haha ^^

      Delete
    3. Heheeheh syg je ke?? Xde hadiah pape ke tok kesygn ni...

      Delete
    4. ada. dah klik tabung firash tu haa. hehehe =P

      Delete
    5. Heheheh trima kasih la cik fafa oiii....

      Delete
  12. bila da kwin, berjauhan ni ssh. rindu merindu nnt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heehehe tula..
      Xsame mas3 bercinta2 dulu...

      Delete
  13. hehehe.. semua dah x sabar nak anak akak la tu... semoga segalanya berjalan dengan lancar kak AYu ^^,

    ReplyDelete
  14. alolo rindu akak jugek..hoho
    semoga dipermudahkan.. aminnn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih nadnad...
      Sob sobbb trharu satt

      Delete
  15. jaga diri ayuu. ramai rinduu nii. hehe

    ReplyDelete
  16. Rinduuu ayu...Cik Mimie pun tak sempat nk blogwalking..minggu ni bz sikit..curik2 update entry je..heee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh takpe2..memehami
      Ni.pon baru smpt nk balas komen2 sume

      Delete
  17. hihihi haruslah ada yang rindu. lama tu nak berenggang hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheheh baru 2 mggu renggng...
      Ni nnt 2 bulan cmne tah

      Delete
  18. Waahhh...menunggu hari bersalin ke?
    Syiok nye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe... bersebar2 and takott ade lah kak shikin

      Delete
  19. dah bersalin ker? semoga dipermudahkan yer :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh ehhh blm lagi..insyaallah kalau da akan diupdate...

      Delete
  20. Rindu jugak.. moga nanti dipermudahkan ayu untuk bersalin.. tak tentu anak sulung nih, ada yang cepat dan sebaliknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula tu... dah minggu 39 da nie...
      Xnk kuar lagi lak tuuu....
      Insyaallah.. terima kasih kak

      Delete
  21. Biasa la tu ayu.. Bila dkat2 due, msti ramai yng nk thu bby dh kuar ke blm.. Hihi

    ReplyDelete
  22. Hehe. Moga dipermudahkan :)
    Salam rindu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh budak pon pandai merindue2 la yee...
      Hahahahah

      Delete
  23. ramai yg merindu ni.. moga dipermudahkan yer :)

    ReplyDelete
  24. akhakk.. jaga diri and baby, somoga dipermudahkan segalanya.. amin..
    ps;ramai rindu dekat akak nih.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha untungnye la hai ade org rindue kite nie kan...
      insyallah shad...
      moga dipermudahkan

      Delete