Tabung Firash

Thursday, 22 March 2018

Justberrys Dessert House - Dessert terbaik

Assalamualaikum semua
Ada yang craving dessert kah??




2x dah aku repeat benda ni





steam milk
Siyes best!!

Durian dia memang semerbak bau dalam kedai


Selesai!!


Tempat yang wajib pergi kalau datang Melaka
Boleh buka web atau FB


8 comments:

  1. wahhh durian tu mengancam haha jauh laa

    ReplyDelete
  2. Fuyoo meriahnya.. nampak semua sedap2 ni Ayue..

    ReplyDelete
  3. wahhh, macam2 ais cream..")

    ReplyDelete
  4. aiskrim coklat tu nampak sedap gila

    ReplyDelete
  5. Semua nampak sedap <3
    Sorry lambat balas kunjungan. Komen awak masuk spam pulak. Huhu.
    New follower here!
    Jemput join my giveaway ya :D

    LETTER OF HAPPINESS GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  7. hyeee Ayu ingat kite lagi tak hehe.. lama sangat2 dah tak jenguk sini. btw menarik tempat ni memang tengah plan jjcm Melaka. mana tau boleh selit ni.. sedap sedap =D

    ReplyDelete

  8. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete