Tabung Firash

Monday, 19 March 2018

Nasi Kerabu Kambing Moksu - Pintu Gate 1 Putrajaya

Assalamualaikum semua
Selamat bermonday blues
Bagi yang bercuti sempena anak bercuti selamat bercuti ye kawan2
Hati2 dalam perjalanan

Pagi2  nak ceita breakfast yang aku makan ketika sedang berkursus di Inspen.
Nasi Kerabu Kambing!!
Aku dan kambing berpisah tiada

Selonggok ha dia bagi kambing tu
Rupanya memang kedai ni pernah viral
Memang thorbaikk!!

Kaki Ayam dan ayam bakar pon ada

Kuih muih tak ketinggalan

Nahh muke kepuasan semua

Di Pintu 1 Putrjaya betul2 depan gate Inspen
Kalau dari bilik kitorang tu boleh je jalan kaki
Nak makan kambing kene awal sebab limited, abis jangan nangis tepi meja kedai tu pulak.

4 comments:

  1. x pernah dgr kedai ni, ayu.
    pernah viral ekk?
    wah surely sedap ni.
    ntah bila aida nak jelajah putrajaya.
    few places tak gi lagi. dekat... tapi jauh ha ha haha...
    kalu gi putrajaya, terjah HQ aje la aida ni.

    ReplyDelete
  2. hahah sllu ke HQ ke kak aida.. tula kalau datang tak tau nak bekpes mane boleh la singgah sini

    ReplyDelete
  3. tak perasan pun kedai ni viral ahaha.. kalau singgah sana boleh try

    ReplyDelete
  4. Waaa nasi kerabu dapnyer.. feberet kkaya gak ni nasi kerabu ni

    ReplyDelete