Tabung Firash

Wednesday, 14 January 2015

Daddy Fauzuan VS Baby Firash

Assalamualaikum semua kesayangan
Ade yang dah tengok pon gambar ni kat fesbuk dan instgram
Saje nak tayang kat sini mane yang tak tengok lagi
Nak menggambarkan betapa samanye anak beranak ni
Mule2 keluar semua dok habaq muka macam mummy
Tapi lame2 awat muka ikut daddy

Wajah kesayangan aku


Mase ni umi kate daddy dah berapa bulan dah
tapi Firash baru beberapa minggu
Daddy kecik sikit mase kecik2 dulu


Ni patutnye jadi entry lepas pantang hari tu
Tapi disebabkan terputusnya line tenet  kite selitkan sekali kat sini ye

Perbezaan firash dari hari pertama ke hari 45
Dari 3.1 kg sampai ke 4.3 kg
Dan kini 5.5 kg

55 comments:

  1. Memang serupa la gambar tu..sebijik!! Heheh..alala, firash dah makin comel..geram tengok.. :)

    ReplyDelete
  2. serupa sangat2... comelnyeee.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh tak pe,..mana tahu bila besar nanti lebih ikut iras mummy pula :)

      Delete
  3. tengok dah aih kat fb ngan ig. super duper cute! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehee kat ig ng fb banyak la kan
      heeheh tggu lepas ni byk kt blog lak cik fafa

      Delete
  4. Memang sebijik daddy die..hehe..makin comel firash :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aishhh sejebik pon ok pe cik mimie'
      tula muke daddy plak diikutnya

      Delete
  5. Replies
    1. hehehe tula kan
      hmm alaaa kene tag plak
      maaf lah kak xkesempatan pulak

      Delete
    2. It's ok. Tag ni tanda akak rindu hehehe

      Delete
  6. ha'ah...ni kes fotostat ni..seiras sama abah nya...wahhseamkin sihat baby Firash ni..isshh..beram..mau cubit sikit boleh Ayu

    psst..sorry tau lama sudah sis x datang ziarah Ayu kat sini huhhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheeh xpe lah sis jm..
      ayu lg lame xsinggah sane kan
      haaa meh la umah dtg cubit2 firash
      ayu sllu je geget2 ha

      Delete
  7. mmg serupa pon..comelnya firash

    ReplyDelete
  8. macam masuk mesin fotostet la hehe

    ReplyDelete
  9. Sama dan serupa laaa wajah anak dan daddy hehe..sebijik ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak lya
      tggu lah besar ikott muke sape
      asal keluar je org igt gurlgurl

      Delete
  10. Replies
    1. tula kak ekin
      jeles la mummy ni
      xsame pon

      Delete
    2. xpe nanti besar sikit kut2 ada iras mummy dia... hihihi

      Delete
  11. wow! memang clone daddy dia ni.Tahniah...seronok jaga baby.

    akak jejak link without facebook aje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak salmiah
      heeheeh tula acuan same kan
      hmmm mmg seronok jaga baby
      mase mule3 je stress sikit

      Delete
  12. sebijik... semoga menjadi anak yang soleh yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah mamamyja
      alaa akk pon same jugak
      semua ikott muke akk kan

      Delete
    2. hahaha itulah kan.. xjadi2 jugak muka ayahnya. cam ner nih. heheheh xper no.4 nanti try lagi. hihik

      Delete
    3. heheheh mase ngndung tu mamamyja tenung je muke asben lame2...
      hehehe biar kenan lame sikit...

      Delete
  13. mata tu samaaaa..geram tgk cara die tenung ek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiii geram kan..
      kite yang tgk hari2 pon geram jugak nia

      Delete
  14. Kejap je dah besar firash ni. Hehe. Suh dia panggil aku kakak tau ^^
    Comey sgt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiii bkn aunty ke budak..
      panggil makcik jela
      hahahah

      Delete
  15. comeyyy aihhh . gerammm nyaa . rasa nak cubit2 pp tuu . hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh meh dtg rumah yaya..
      akk kasi can awk cubit
      hehehehe

      Delete
  16. Assalam..kathy datang jenguk entri GMBMians.. :) comelnya firash....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak khaty dtg jenguk sini..
      hehehehe

      Delete
  17. Salam kenal dan salam singgah...

    detik detik membesar yg membahagiakan... nanti dia dah besar bagi dia tengok semua ni yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal terima kasih sudi singgah
      alhdmullilah dan isnyalllah najib

      Delete
  18. Ayu ^^ CT datang ni jenguk.. adush hai laaa lamanya tak nyinggah sini. dapat tengok da baby nye.. sihat hehehe.. tahniah ye.. take care =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tula lame xjenguk lg
      kang datang2 dah pandai duduk plak
      hehehehe

      Delete
  19. Comelnya Firash. Cepat dia membesar. Moga jadi anak yg soleh dan beriman.
    Kak Ayue, IM datang nak mintak alamat sebab Kak Ayue ada tersenarai kat SINI. Nanti pm nama, alamat dgn no phone kt fb Invisible Note yea ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnnn
      waahhh tersenarai jugak ke im..
      nnt akk pm im k...

      Delete
  20. hehehe macam fotostat jer muka mereka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kan?..
      mase baru lahir xde lah cmtu skali samenye

      Delete
  21. Memang sama betul.dengan ayahnya. Potostate yer...;-)

    ReplyDelete
  22. A'a la Ayu. Memang sebijik sama dengan ayahnya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee tula sllu sgt cr pasal ng asben kott mase ngandung

      Delete
  23. Amboi muscle dia.... anak daddy sangat taw nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah kuat sgt mnum..
      tu yang berketul2 tu

      Delete
  24. Asalam..ayu..lama nya tak singgah..
    dah semakin membesar firash..copy paste la muka diaorang..comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah kan kak
      gune acuan same lak tu ye...

      Delete

Tabung Firash