Tabung Firash

Wednesday, 14 January 2015

Selamat Tahun Baru 2015


Dah terlalu lambat ke aku nak wish selamat tahun baru
Memang lambat sangat kan
Dah separuh dari bulan Januari da
Tapi orang kate lebih baik dari tak ada kan

So dikesempatan yang terlalu lame aku tak mengupdate
Aku ingin mengucapkan
Selamat Tahun Baru kepada kesayangan semua
Semoga tahun ni akan bertambah2 baik dari sebelumnya
Insyaallah

Oleh sebab December penuh dengan cuti je
Update pon seketul dua
Tak ramai yang datang berkunjung macam sebelumnya
Tetapi ucapan terima kasih yang tak terhingga kerana masih kagi diterima
Mereka adalah Sweet Candy yang sangat manis yang sudi menemani blog ku dikala sunyi
Amboiii ayat!!!

Dan macam biase
Tak lupe jugak yang takde dalam senarai
Tetap aku hargai ye
Terima kasih banyak2


Hari ni Firash ade cekup 2 bulan 
Dah 2 bulan dah anak mummy kan
So memang kene cucuk la

Tapi alhdmullilah baby Firash kuat orangnye
Menjerit mase misi cucuk and masuk ubat je
Lepas tu senyap
Bagus kan anak mummy ni

Berat pon makin naik
Alhamdullilah 5.5 kg dah 
Patutlah lenguh2 tangan bile pegang kan


Tu anak mummy lena tido lepas kasi ubat demam
Takot demam lepas kene cucuk
Misi sarankan kasi ubat 

Tu yang pagi ni aku berjaga sepanjang malam 
Risao jugak kot2 baby Firash meragam pulak

18 comments:

  1. Happy 2015, Ayu! Rindunya! How's motherhood been treating u so far?
    Alololo comelnya Firash! Geram tengok pipi dia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhmdullilah
      mule2 tu rase give up je sbb xdpt nk sesuaikan lg kan
      tapi lame2 dah ok
      and hepi sgt2...
      ayu yg tgk hari2 pon geram ng pipi dia ni kak

      Delete
  2. Slmt thn baru juga ayu, besar suda baby firash.comelnya tebam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru lya
      tula kejap je ase...

      Delete
  3. selamat tahun baru kak ayu :D cepatnya baby firash membesar :D

    ReplyDelete
  4. Selamat Tahun Baru, Ayu.
    Nanti jangan lupa drop address kat comment box tau:)

    ReplyDelete
  5. Selamat Tahun Baru AYu...terima kasih kak ekin tersenarai gak... alolo2 tembam firash ni... geram cik ash nak jumpa dia...

    JEMPUT JOIN SEGMEN DI BLOG KAK EKINSegmen : Selamat Hari Lahir By Cik Ash

    ReplyDelete
  6. selamat tahun baru kak ayu.. sorii baru dtg menyinggah..hihi...

    kalau free, jom la join segmen anis :) adnan-daughter.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

    ReplyDelete
  7. Selamat Tahun Baru Ayu..alololor..comeynye Firash tido :)

    ReplyDelete
  8. Selamat tahun baru Ayu..ehh..ehh..sis JM pun termasuk dalam sweet candy lah

    wahh..baby firash..montel..alhamdulillah semoga membesar dgn baik ye Firash

    ReplyDelete
  9. Selamat tahun br..tahniah buat mereka yg tersenarai

    ReplyDelete
  10. selamat tahun baru... tahniah kepada yang tersenarai..

    ReplyDelete
  11. Selamat tahun baru :)
    Still bulan satu takpe kot kalo bru wish. Hehe

    ReplyDelete
  12. huhuhu.. baru nak jenguk sini..
    da masuk bulan 2 daaa T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la dengan akak ni. Dah masuk tengah bulan 2, baru nak jenguk. Tak sesuai nak wish tahun baru dah. ;-)

      Delete
  13. Dah terlambat nak wish selamat tahun baru 2015. Tapi nak wish jugak "gong xi fa cai"..hehehe

    ReplyDelete
  14. Eh eh terselit jugak nama kak Ros di situ. Hihu

    ReplyDelete

Tabung Firash