Tabung Firash

Thursday, 25 December 2014

Selamat Ulang Tahun Kelahiran Sayang


Assalamualaikum
Lame tak bersiaran
Biasalah masalah yang same
Maaf masih tak dapat kunjungi kalian

Alhamdullilah tahun kedua menyambut kelahiran suami trcinta bersama
Dan tahun ni disambut bertiga

Selamat ulang tahun kelahiran sayang
Semoga panjang umo dan sentiasa dimurahkan rezeki 
Maaf tak dapat nak sambut atau sediakan pape untuk sayang
Maklumla baru sudah abis pantang


Alhamdullila selesai tempoh berpantang 44 hari
Hari ni BabyFirash da berusia 45 hari
Semoga kehadiran cinta hati kecil ni akan memguatkan lagi kasih sayang antara kite insyaallah


Tak lupe sahabat baik ku Nurain Fatiha
Selamat Hari Jadi Sayang
Semoga sentiasa tabah hadapi ujian yang mendatang
Aku sayang ko ketat
rindue ko sendat2

2 orang kesayangan sambut pada hari yang sama
Maaf tiada apa mampu aku sediakan
Hanya titipan doa dan kasih berpanjangan yang mampu ku hulurkan
Semoga ikatan perkahwinan buat suami dan ikatan persahabatan buat sahabat akan terus berkekalan

Perancangan awal nak balik klang besok
Tapi laporan berita menyatakan kelantan terputus hubungan dengan negeri lain mungkin jadual perjalanan akan bertukar
Kita hanya mampu merancang

Petang tadi dah ke pasir mas dan kota bahru
Memang rata2 jalan dinaiki air
Insyaallah aku update lain entry

Minta semua doakan kesejahteraan mangsa banjir 
Dan kami sekeluarga selamat pulang

30 comments:

  1. Wahhh same tarikh ehh..

    Selamat ulang tahun kelahiran jugak lah untuk keduanya. Semoga dirahmati Allah dehh :)

    ReplyDelete
  2. Happy birthday!!! Oh dah habis pantang eh. Semoga selamat sampai ke destinasi yang dituju..

    ReplyDelete
  3. happy birthday to both of them :) semoga smuaaanya selamat2 :)

    ReplyDelete
  4. slmt hari lahir bt suami dan kawan ayu...umah ayu x kena banjir eh?

    ReplyDelete
  5. Salam singgah sini dik ayu...selamat hari lahir untuk kedua orang kesayang dik ayu....

    Lama baru dapat singgah sini...baru dapat online...hihi..

    ReplyDelete
  6. rindunyaaa! semoga semua dipermudahkan. take care! ^_^

    ReplyDelete
  7. happy brithday :) sehat selalu iya ...

    ReplyDelete
  8. happy birthday kepada suami dan kawan baik kau :)
    moga dipermudahkan balik ke klang.
    suka lattew dah habis pantang. hehe ^^
    kirim salam kat firash XD

    ReplyDelete
  9. Semoga selamat sampai ke Klang.. nak wish birthday oun, dah belated sangat.. hehe

    ReplyDelete
  10. selamat hari lahir buat kedua dua orang tersayang dalam hidup sis :)

    ReplyDelete
  11. happy birthday buat husband ayu dan sahabat tersayang.. semoga berada dalam rahmat Allah hendakNya..

    ReplyDelete
  12. happy besday buat suami dan sahabat...

    ReplyDelete
  13. Salam. Ayue, nak address :) http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/01/lovely-readers-dec14.html?m=1

    ReplyDelete
  14. Happy birthday.. Papaglamz singgah dan follow.
    Jom terja Papaglamz.

    www.papaglamz.com

    ReplyDelete
  15. Happy birthday.. followed.. =)
    Jemput singgah blog aiz..
    http://aizfaizi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Selamat Hari Lahir Buat Husband Ayu....

    ReplyDelete
  17. assalam ayu..

    kak wana jalan2 sini lawat ayu..amacam ayu dan baby, ok?

    apapun, happy birthday buat incik kesayangan ayu.. :)

    ReplyDelete
  18. Dah balik Klang ke belum Ayu?Asyik dok LIKE IG Acik je..jom la jumpa

    ReplyDelete
  19. lama tak datang jenguk Ayu.. ayuuu kat mana ooo ayu kat mana hehe

    ReplyDelete
  20. Kakkk ayuuu~~ haii lambaii sikit. Lama x jengukk. Hiks~~

    ReplyDelete
  21. Happy belated birthday la gitu dari akak :)

    ReplyDelete
  22. Happy belated birthday untuk kedua-duanya :)

    ReplyDelete
  23. happy belated besday buat mereka berdua ye Ayu

    ReplyDelete
  24. Hepi belated besday untuk kedua-duanya ;-)

    ReplyDelete
  25. Ops dah terlambat. Tapi boleh je kan nak wish lagi. Hihi. Haopy belated birthday!

    ReplyDelete

Tabung Firash