Tabung Firash

Thursday, 11 December 2014

Sebulan Sudah BabyMFZ

Assalamualaikum semua
Pejam celik genap sebulan baby Firash
Masih berbaki lagi 14 hari nak menghabiskan pantang ni
Firash pon dah pandai ajak menyembang
Macam2 gelagat dan perangai anak mummy sorang ni
Saling tak tumpah macam daddy dia jugak

Terima kasih semua yang mendoakan kesihatan dan kesejahteraan baby and mummy sekali ni

Meh nak belanje sikit gamboo firash


Heheheh Firash mmg suke genggam napkin dia
Ahad ni kene buat ceckup pulak
Nak kene inject kan
Hope sangat Firash xdemam xsakit
Sebab mummy nye tengah selsema batuk ni
Demam dah beransur pulih

Minggu ni kene kurang cium baby sbb takott berjangkit
Tapi penyusuan tetap dijalankan
Sebab menurut apa yang aku bace baby tak akan ada effect kalau menyusu mase ibu demam

Ade pulak kawan aku suruh aku pam and buang susu badan aku.. katenye susu badan mase ibu demam ni tak ada khasiat

Nanti free aku update pasal susu ibu mase demam ni ye...

Psssttt maaf deh kawan2 akak2 abang2...
aktiviti bw, join segmen/GA sane sini bulan ni terpaksa dihentikan sehingga diberitahu kelak
wahahahhah
Line wifi rumah ni da nazak 
Bila gune data fon maklumla ye
Kejap2 putus line nye...
Aku cume boleh curi2 mase update entry je

34 comments:

  1. Hehehe.. tak pe, akak paham ayu.. amboi, seksi aihh anak teruna nih.. apapun ayu kalau boleh jangan cium2 baby sangat.. sebab bahaya juga virus selsema nih kat baby..

    ReplyDelete
  2. oopss..seksinyer firash..rindunya bau baby..

    ReplyDelete
  3. Aaaa tak sabar nak.tengok gambar full. Hehhehe

    dah lame tak pegang baby and bau die...pehhhh

    Kak ayu tak sehad ye.. Smoga cepat sihat and boleh terus susukan firash yee :) In shaa Allah. Amin.

    ReplyDelete
  4. alolo, nampak macam bambam ja. tengok dagu pun macam berlipat. hehe. mesti comey!

    take care mummy nya pun, semoga cepat sembuh. ^_^

    ReplyDelete
  5. alolo seksi nya baby firash ni....baby semoga cepat sembuh ya.... nanti cik ash balik kelate boleh la kita jumpa inshaAllah... hihihi... rindu kelate ni 6 bulan tak kelik sejak nikah sebab keadaan tak mengizikan lagi... :(

    ayu akak ada tag utk join giveaway nanti ada masa tengok2 la ya http://cikash.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-fara-powerbank-pineng.html

    ReplyDelete
  6. Sehingga diberitahu kelak. Baiklah. Haha.

    Amboi firash, seksi ye. Kang beso jd abg sado tau. Hehe.

    Moga cepat sembuh ayu. Nak lagu ubat selsema aku takde plak. Hehe.

    ReplyDelete
  7. semoga sihat selalu , amin . nak cium rasa , suka bau baby . huhuu

    ReplyDelete
  8. comel nye...rindu nya nak bau wangi baby....anak syurga tu.....

    ReplyDelete
  9. alolo, meh aunty nak nengok muka sikit. chomel nih, geget nak x? arissa asik kena geget jer ngan ibu dia. gewam tau !!!!

    ReplyDelete
  10. hehe.. cekcinya Firah.. eh.. Firash... peluk cium utk Firash.. hehe.. emuahhh

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah...semoga menjadi anak soleh yer...

    ReplyDelete
  12. Semoga menjadi anak yang soleh.. pandai juga tutup muka.. malu la tu.. hehe..

    ReplyDelete
  13. Don wry ayu. Mmg kalau mak demam.. Anak nyusu xpe.. Xde masalah pun. ;)

    ReplyDelete
  14. Salam singgah sini dik ayu...lama tak singgah sini..tak sedar cepat sangat masa.berlalu kn dik ayu...wahh...seksinya dia...

    ReplyDelete
  15. ala comelnya baby firash dengan napkin dia tu..hee, tahniah ayu x lama lagi habis pantang..apapun, jaga kesihatan tu ya..makan yang berkhasiat..ehei, macam doktor plak akak.. ;p

    ReplyDelete
  16. Posing macam nak jadi model napkinn pulakk.bhehehhee. alooo. Amik gambarr tepii je. Hehehe. Jadilaahh. ^^semoga cepat sembuh! ^^

    ReplyDelete
  17. kak ayuuu.. rindunyee kat akak..hihi.. omeynyee.. nak tgk gambar full nanti.. mmuaahh baby.. :)

    ReplyDelete
  18. waahhh cepatnya masa berlalu yer... :D gambar cekci! :D

    ReplyDelete
  19. amboi, seksi ye firash.. semoga sihat2 semuanya.. :D

    ReplyDelete
  20. Fuyoo. lepas ni blog ayu dh jadi blog mummy dgn anak pulak. hehe

    ReplyDelete
  21. Comelnye firash. Merah lagi tu. Hehe. Lama ana tak singgah sini. Akak je selalu singgah blog ana. Tenqiu tau. Lebiuu. Paling penting miss youu hakak.

    ReplyDelete
  22. Alolor Firash..geram tengok dia.. :) Boleh geng dengan anak buah Cik Mimie yang baru lahir 8/12 aritu..hehehe.. lelaki jugak :)

    ReplyDelete
  23. comel baby firash.
    moga cepat sembuh ayu..dan salam kenal.. :)

    ReplyDelete
  24. Ayu dear, busy eh? Baby Firash sihat?
    Bila nak tunjuk gambo penuh ni :) Main sneak peek je..

    ReplyDelete
  25. mommy Ayu >.< shekshi laaaa hahaha

    ReplyDelete
  26. x pe Ayu..kami faham..skrg rutin Ayu juga dah berbubah ofcoz lebih byk masa bersama Firash tu kan

    ReplyDelete
  27. Auwww...seksinya firash. Begitulah kalau ada anak kecik. Lebih tertumpu pada baby nak plak anak pertama.
    Tak pernah pulak.dengar effect susu badan bila si mommy demam.

    ReplyDelete

Tabung Firash