Tabung Firash

Wednesday, 3 December 2014

Welcome December

Assalamualaikum semua
Diam tak diam pejam celik kite sudahpun masuk penghujung tahun 2014
Tinggal sebulan lagi kite akan menyambut tahun baru
Mane yang azam tahun 2014 dah tertunai ke?


Disember sering dikaitkan dengan apa?
Hujung tahun/ cuti sekolah/ perayaan kristmas/ banjir
Dan bulan ni bulan kelahiran en asben
Jatuh pade hari aku abis pantang dan kristmas
Iaitu 25/12/14
Tak sabarnye nak abiskan sisa hari berpantang aku ni
Nak balik klang

Oh ye tak lupe aku nak ucapkan jutaan terima kasih pada pengunjung2 aku
Terima kasih yg tak terhingga kerana mendoakan aku dan baby
Yang meninggalkan jejak diruang komen
Dan tak lupe yang menaikkan pageview aku
Walaupon tak komen aku tetap hargai
Sayang korang ketat2 taknak lepas

Jom terjah mereka yang masing2 rajin sangat ni


Nurashikin ZA a.k.a NAZECK
Hikayat Seorang Budak
Amy J
Mama 3farhanah

Alhamdullilah tanpa kalian siapalah aku..

Psssttt budak mule mmg aku nk update lepas ko suruh tu
tp asyik dok tangguh sebab kebizian melayan Firash
pukul 4 pagi baru sempat update

39 comments:

  1. hepi december!! sempat lagi nak capai azam 2014...ade lgi sebulan! :D

    ReplyDelete
  2. Tak sangka aku tersenarai jd sweet candy kat blog ko. Hehe.
    Thanks update blog demi aku :p
    Moga cepat habis pantang ^.^

    ReplyDelete
  3. Selamat teruskan berpantang, Ayu. Moga Ayu & Firash sihat-sihat aja :)

    ReplyDelete
  4. Semoga dapat menghabiskan pantang dengan jayanya...^_^

    ReplyDelete
  5. Asalam..sweet december ayu..jaga diri ye..

    ReplyDelete
  6. wah jap jer nak habis pantang. hehe..
    kalau der masa nanti join lah segmen cik balkis ya.. hihik

    ReplyDelete
  7. Hai ayu.....nama x masuk dlm candu list plak huhuhu

    ReplyDelete
  8. tahniah buat pengomen hebat seperti mereka..
    Mama Niza

    ReplyDelete
  9. Tahniah semua yang berjaya ...Nama Kak Lya takde hehehhe

    ReplyDelete
  10. Ayuuu... update la gambar baby yang... Rindu nk tgk baby ni... Hehe

    ReplyDelete
  11. Tu laaa..tak sedar da nak masuk 2015. Iskk! Tua sudah diri ni. Huhu. Mekasiihhh kak selalu singgah blog ana. Ana je selalu tak nyempat2. Bizi bebenau. Hik3

    ReplyDelete
  12. disember jugak dikaitkan dengan SALE!! hahaha

    ReplyDelete
  13. hai..welcome back dear..yeay..tak lama lagi dah nak abes pantang..lepas tu baru la dapat pulun macam2 kan terutama kek..hehe..

    psst..kalau ada buat kek nanti, jangan lupa up resepinya ya..take care dear..cayang ayu ketat2 juga :)

    ReplyDelete
  14. bulan disember ni bulan banyak terima kad undangan kawen..hee..merata orang kawen..

    ReplyDelete
  15. oohoo.. tahniah pada komen warrior..hehe :p

    klik old town skali :)

    ReplyDelete
  16. Tahniah smua, x lma lgi thn baru..azam thn ni dah trlaksana alhamdulillah

    ReplyDelete
  17. Ehhh...dekat2 ngan asben akak lah.
    Dia 24/12.
    Selamat berpantang ye, Ayu.
    Jaga diri tau.

    ReplyDelete
  18. sekejap jer masa berlalu.. thanks ayu.. tak sangka nama akak tersenarai.. huhuhu bulan nih belum lagi mejejakkan diri di dalam senarai..

    ReplyDelete
  19. Yun Sing yillek :3 Dah dua bulan tak buka lappy T_T

    ReplyDelete
  20. Tahniah semuanya. Ada terselit jugaklah. Hehe ;)

    ReplyDelete
  21. tersenarai la. hehe
    lepasni msty nadyya da tak tersenarai kan T-T

    ReplyDelete
  22. Tahniah buat semua.. :)
    Letih nk habiskn pntng kn.. Hihi

    ReplyDelete
  23. ayu tersenarai kat blog akak... tahniah... akak jer belum tersenarai lagi dala top 10 blog ayu...

    ReplyDelete
  24. Azam tahun ni? hurmm..malu nk capak ahahaaha

    Wahh...mereka ni mmg x asing lagi..mana2 blog pun nama mereka 'naik' dalam top commentar termasuk blog sis JM :-)

    ReplyDelete
  25. 25 eh abes pantang. Patut lah dah tak banyak entry. hihihi
    Tapi dah nampak akak berlegar legar di ruangan komen blog ramai orang haha

    ReplyDelete
  26. bulan disember mesti la fikir cuti sekolah ja... tapi bg saya bulan 12 ni exam final last sem

    ReplyDelete
  27. alaa name anis xde..huhu.. belum berjaya menjadi sweet candy kak ayu... ngee~

    ReplyDelete
  28. sweet candy :D
    Selamat menghabiskan pantang kak..
    Semoga ibu dan baby firash sihat2 sentiasa

    ReplyDelete
  29. Dah nak habis dah december. hehe

    ReplyDelete
  30. Tu laa..tak sedar da nak 2015. Isk.

    ReplyDelete
  31. selamat tahun baru. selamat menghabiskan pantang

    ReplyDelete
  32. Terselit nama akak kat bawah tu..;-)

    ReplyDelete

Tabung Firash