Tabung Firash

Monday, 1 December 2014

Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!

hai semua blogger! 

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah. 
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni, 
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah! 
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer! 
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.

45 comments:

  1. Good Luck Ayu..semoga ada rezeki si Firash

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Jam 4 pagi ayu blogwalking mamamyja eh.. trimas yer. Baby bangun menyusu ker tu? Sama la kita. Nih dh habis nyusu pon xtido2 lagi. Hehe

      Delete
    2. Haha btl la tuuu.. mase2 ni je bleh blogwalking mamamyja.. gpon nk elak ayu trlelap mase susukn dia... prnh jadi smpai tumbah susu kene leher firash

      Delete
    3. Ohh dua mama ni :) Mama Myja baru habis pantang kan... :)

      Delete
    4. Aha mamamyja baru abis pantang... ayu ade lg sparuh perjlnn berpantang nie

      Delete
  3. gud luck Ayu ^^
    lamanya tak jenguk sini..

    ReplyDelete
  4. Good luck Ayu...!!! setelah sekian lama menyepi.. hehe

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yg sama dan follow (^_^)

    ReplyDelete
  6. Hehe goodluck! Nad pun join juga ni :)

    ReplyDelete
  7. Good luck Ayu.. moga ada rezeki kita ya..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. puan ayu, cek emel ko. aku dah kasi no wassap. :)
      haha

      Delete
    2. Hahaha xdan aku nk cek ko da wasap aku... xcted jap kekekek

      Delete
  9. Gudluck Puan Ayu ku sayang..hehehe :) Semoga murah rezeki ye..kangen bangat sama kamoo..

    Nah tengok sini http://norshamimi.blogspot.com/2014/12/10-pengomen-tegar-november.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kangen same kamoo jugak cik mimie.. tq tq tq

      Delete
  10. Salam, Ayu. Thanx singgah blog akak.
    Banyak betul komennyaaa...
    Huhhh..penat akak baca:)
    Bila2 akak free nanti akk singgah balik ea.
    Banyak betul hutang BW ni.

    ReplyDelete
  11. Selamat BerGA Ayue..All the best dear..

    ReplyDelete
  12. Good luck eh :) Alamak :( Terlepas :3

    ReplyDelete
  13. IM pun ada join. Dah umum pemenang, dah check belum Kak Ayue? ;)

    ReplyDelete
  14. camna...memang x utk segmen nih

    ReplyDelete
  15. Alaa dah lepas. kte tak sempat join pun. sedihhh

    ReplyDelete

  16. Azney datang melawat dari GA yang sama --> http://www.azneyshamsuddin.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    semoga berjaya :)

    xoxo,
    Azneyshamsuddin

    ReplyDelete

Tabung Firash