Tabung Firash

Monday, 9 February 2015

Selamat kembali Bertugas Mummy


Assalamualaikum semua
Fuuuuhhhhfuuuuuhh
berhabuk bersarang dah blog aku ni ye
Ada yang sampai terlupe pulak tu
Maaf masih keadaan binggung lagi ni

Hari pertama tempat baru
Suasana baru
Persekitaran baru
Waktu kerja jugak waktu yang baru
OPIS HOUR!!!!

Insyaallah lepas ni akan kembali aktif
Mane2 yang terbengkalai BW akan aku lawat korang k
Terima kasih pada yang masih sudi2 jenguk sini

48 comments:

  1. Selamat kembali bertugas ayumie..

    ReplyDelete
  2. Lmanya ayu myepi..slmt kembali brtugas ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh xmenang tangan la lya...
      terima kasih

      Delete
  3. selamat kembali bertugas ayu... kena bommm dah blog akak... hahhahahah.... semoga dipermudahkan ayu bertugas tempat baru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha bom mane yang sempat je kak ekin...
      terima kasih..
      mintak jugak ayu cpt sesuaikan diri

      Delete
    2. xpe2 slow2 bom hihihi... sama2... semoga ayu cepat2 sesuaikan suasana tempat keje... keje apa tu... ayu duk kelantan lagi ke

      Delete
  4. Salam singgah petang dik ayu...selamat kembali bertugas dan selamat kembali ke dunia blogging...

    ReplyDelete
  5. hehehe hai Ayu hai hai hai =) memang pun nak singgah sini kena hembus2 sikit sesawang hakhak.. *melampau kan*

    selamat kembali bekerja.. take it slow.. nanti pelan2 blogwalking balik kwn2 yg rindu kat Ayu..

    Siti Yang Menaip

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiiik ade ke kawan3 kite yang rindu kat ayu nie...
      mcm dah lupe kat ayu ade lah
      heheheh

      Delete
    2. Akak rindu,...tapi pepahamlah akak tak de whatsapp, tak aktip facebook ke ig ke...so rindu-rinduan cenggitu jelah. Kadang2 kerling gak kat bloglist tengok kalau2 ayu ada entri baru. Mama Ayu sibuk,...kenalah faham kan :)

      Delete
    3. tula kak farrah..
      kalau firash ade mmg xde mase nak buat ape pon..
      kecuali mase deddi dia ade
      boleh lah dia tgkkan..

      Delete
    4. bila dah bersama Firash memang tak sempat nak layan blog kan.. tak pe slow2 up entry terbaru.. apapun tak terubat rindu kat ayu dan baby bila ayu up entry dan BW sini sana..

      Delete
    5. heeh yela kak..
      mmg bz pon..
      firash ni plak jenis xleh tgk mummy dia nak bersenang2 ha
      mule la dia merengek2

      Delete
  6. selamat kembali kepada blog..heheheh

    ReplyDelete
  7. 3 bulan dah ea, Ayu?
    Kejap je kan..
    Selamat bertugas dengan baik:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak?
      rase sekejapan sangat2 nia..
      heheheh ayu dah dpt brg akk..
      nanti ade up entry ye

      Delete
  8. Wah, Mommy Ayu dah kembali..rindu bangat sih..hehehe..:)
    Selamat bertugas ye di tempat baru..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..
      rindue sama kamoo jugak cik mimie

      Delete
  9. Selamat kembali bekerja,..selamat kembali berblogging.
    Thanks so much, datang serang blog akak. Lepas windu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab ayu klau boleh taknak miss 1 entry pon dr kak farrah tauu...
      hehhe yang lain xdan nak kejar..
      kejar kak farrah je dulu

      Delete
  10. kenapa Acik tak pernah tahu awak bekerja sebelum ni eh??selamat berblog la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh acik xtau ke ayu mmg bekerja..
      heehhehemase dok kelantan tu dah amek cuti awal da..

      Delete
  11. selamat kembali bertugas ayu.. semoga bersemangat baru dengan adanya firash nih.. biasa laa dah lama cuti, mood cuti dan rindu kat anak tuh masih kuat di dalam jiwa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi BW ke blog akak..

      Delete
    2. ayu bw mane yang sempat je kak eyda...
      terima kasih kak

      Delete
    3. tak pe ayu, BW mana yang sempat dulu, sekurang2nya kita BW jugak..

      Delete
    4. ye kak..
      satu kene terjah
      tp xleh nak bom2 dah
      hahahah

      Delete
  12. selamat bekerja kak ayu yg yaya rindu.heheheh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasuih dekat yaya yang akk syg jugak

      Delete
  13. Selamat bertugas ayu.
    Memang sesuai sangat kerja opis hour bila dah ada anak ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mamafarhana..
      aha kak
      mmg btl tu..
      mlmtak isao dah

      Delete
  14. Hai Ayu. Selamat kembali bertugas ;)

    ReplyDelete
  15. Selamat bertugas mummy.. miss u a lot lah ~

    ReplyDelete
  16. selamat kembali bertugas..semuanya baru dan semangat pun harus la baru kan ayu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak wana...
      ye yeee semangat sgt kerja tempat baru

      Delete
  17. walaupun dah nak hbs bula feb,khaty ucap selamat bekerja dengan hati yang gembira ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe alhmdullilah
      abis da bulan februari,,
      trima kasih kak

      Delete

Tabung Firash