Tabung Firash

Tuesday, 10 February 2015

Bila Merindui Senyumanmu


Assalamualaikum semua
Mood masih ke laut
Bila dah mule bekerja mula la rindue pada anak
Sape yang dah pernah tengok jangan menyampah ye
Aku dah upload kat fesbuk dengan ig
Yang belum tengok sila la jangan muntah ok!

Aku geram sangat mase ni
Dia tengah dok sembang2 then muat muke
Bile aku pandang lame2 boleh pulak senyum cmtu
Aishhh aku mmg geram
Korang geram jugak x??

47 comments:

  1. Ala shiannya mama rindu Firash ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh tula baru start keje kan.. jadi cm bosan je..
      rase nak balik jmp anak jap

      Delete
  2. ooo dh masuk keje ye? perasaan yg sm jugak msa sy ngn arfan dlu...awal2 pg dh rindu anak..dh pk anak bt ape kt umh pengasuh hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula kan,,
      biase lah baru2 nak sesuaikan diri ni kak mila

      Delete
  3. Replies
    1. heheheheh ala malu la firash kak maria

      Delete
  4. Acik mula-mula ada anak pun camtu jugak...tengah buat kerja, boleh senyum sorang-sorang...sekarang ni pun, still rindu anak senyum..tapi jangan teringat time dia meragam..stress

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula bile xde keje dok belek2 je gamboo2 n vdeo2 yang ade nia..
      xpuas rasenye

      Delete
  5. pandai buat dahi kerut tu..hahaha...

    ReplyDelete
  6. alololo..muka comeyy gini memanglah setiap hari rinduuu... huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak....
      ni yang duduk dekat..
      kalau dok jaoh xtau la

      Delete
  7. kesian kat mummy rindu firash... fb n ig ayu apa boleh kak ekin nak add hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayumieko90 kak ekin..
      nnt add ayu ye..
      tp name akk ape..
      ayu kalau xknl mmg x acpt ig

      Delete
  8. biasa laa anak pertama ayu.. comelnya dia buat muka macam tuh.. geramnya aunty tengok, mummy ayu tolong cubitkan pipi firash untuk aunty boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha mummy dah sllu sgt cubit pipi tu kak eyda..
      meh lah dtg cubit sndiri kan?..

      Delete
    2. ntah bila laa nak jumpa, tunggu Firash besar dulu agaknya.. huhuhu..

      Delete
  9. Haish, mau tak geram dengan budak comel mcm ni...hehehe..dekat rumah Cik Mimie gomol anak buah je..hahaha..geram sgt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tu baru nak buah cik mimie..
      tggu lah ade anak sndiri..
      dah penat gomol dahh
      hehehehe

      Delete
  10. pandai kerut2 dahi sudah..bijak2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg dr kecik lg kuat kerut tu kak sofu...
      sllu dok bising asben buat cmtu agaknye

      Delete
  11. kak ayu :) bulattttnyaaaaa firashhh.....aduiii gerem seyh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe bulat bulat smpai penyekk muke tuu...

      Delete
  12. alololo tengah2 buat kerja tu kepala melayang tingat anak =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa tau xape... bile bosan dok tgk gamboo anak..
      bile stress pon tgk trs ase tenang je

      Delete
  13. sapa ada ank mst slalu ingat anak...
    saya xda ank..ingt ank buah ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... tu baru anak buah..
      blm anak sndiri kan

      Delete
  14. Ololo comelnya dia, baru first time nmpk ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni nampak la bertime2 nye dak lya

      Delete
  15. eee pp diaaa rasa nk cubit2 .. tembam laa . hehe . alhamdulilah akak gn baby sihat2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhmdullilah sihat...
      heheheh meh la mai umah ha..
      biar akk lak cubit pipi yaya

      Delete
  16. Akak sampai sekarang pun masih rindukan diaorang kalau duk kat opis. Tambah-tambah si kecik tu, terbayang-bayang keletah dia sampaikan kita leh senyum sendiri. Habis time kerja memang nak cepat jumpa diaorang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyakkk...
      haahahha kan mamafarhana...
      mmg sllu rinduekan dorang..
      yang ade dpn mate pon xpuas,,
      ni lg kalau jaoh

      Delete
  17. Sape yang tak geram kalau dah comey gini. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...
      geram sbb dia suke sgt buat muke lah kak ros

      Delete
  18. comel je kan.. kirim kan kiss utk kite ye.hehehe

    ReplyDelete
  19. Hahaha.. kecik2 dah pandai buat muke...

    mesti masa dalam pewot, mummy yang ajar nih.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn mummy yg ajar tau..
      daddy yang ajar firash buat muke cmtu
      hahahah

      Delete
  20. haha..firash dah pandai buat memek muka..comel2..rasa nak cubit..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha geram kan kak wana..
      sllu sgt buat muke tu..
      tah ape yang dnampkanye pelik tah

      Delete
  21. kan... rasa rindu teramat sangat.. rasa xnak g keje. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha xnk g keje ye...
      same je kalau dok umah xjadi 1 kerja lak..
      sllu harapkn en asben je..
      kalau dia xde mmg kepit ng firash jela

      Delete
  22. pandai gelak besaq dah..mesti sakan ayu dok acan(usik) dia kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. acan tu bahase ape kak..
      hehehhe mmg kuat gelak la firash ni kak

      Delete

Tabung Firash