Tabung Firash

Wednesday, 25 February 2015

Percubaan Pertama

assalamualaikum

Cantek tak cantek tak
Akhirnya berjaya jugak aku hasilkan keychain I AM ni dengan bag tag tutu dress ni

Sebenarnya da lame pon menjadi
Tapi ni lah hasil pertama yang aku buat
Sekarang ramai pulak yang tempah
Tapi masa tak mengizinkan lagi nak terima banyak2
 

47 comments:

  1. wah..kiutla....comel comel comel dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih rina
      byk kene baiki lagi nie

      Delete
  2. mamamyja nak tempah leh?? leh la. hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa belum menang tangan lagi nak amek tempahan..
      ni pon byk pending dari kawan2 adik nie

      Delete
  3. alo, comelnya ayu..boleh buat bisnes ni kan..kalau ayu buka order, kak wana nak la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyooo mcm ramai je permintaan kan..
      insyallah kene setelkan satu2 dulu

      Delete
  4. wahhh cantik kak . lepas ni buat bisnes la ye . hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah kalau ade yg sudi nak beli
      lagi pon kene kemaskan lagi baru boleh jual byk2

      Delete
  5. Replies
    1. xbrani lagi nak jual nie..
      jual kat membe2 adik je dulu

      Delete
  6. berapa ye satu??sekali dengan dress tutu tu la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamakk..
      ayu buat tok adik2 membe je..
      xbrani nak jual lg,,,
      kene mahirkan dulu

      Delete
  7. Tudia kretif betul ko. Camne buat tu? Buatkan aku satu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ko nak ke..
      nanti aku pikirkan ye

      Delete
  8. Replies
    1. hahhaha kt gamba mmg la cantekk scha

      Delete
  9. Salam singgah pagi dik ayu...cantiknya...

    ReplyDelete
  10. Chantekkkknya..
    buat GA bg hadiah ni la Ayue
    Nak juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayu xpandai buat GA kak sofu..
      kng xde smbutan pulak

      Delete
  11. Wah cntik2, buat guna mesin ke ni ayu

    ReplyDelete
  12. I AM MIMIE :) cantiknya, rajin Mommy Firash :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah... rajin xrajin
      mase yg xcukup nie

      Delete
  13. wah..bestnya..khaty suka kalau berkaitan jahitan nie.. I AM KHATYAIMAN..nak juga..ngeee

    ReplyDelete
  14. saya ada buat novel online..jemput baca yer..^_^
    http://novelonlinelucy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Percubaan pertama yang sangat awesome, OK!

    ReplyDelete
    Replies
    1. blmnak owesome lagi kak farrah
      byk sgt kekurangan tuu

      Delete
  16. comel bag tag ttu dress tuh.. nak satu sekali ngan i am tu boleh? hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah nak jugakkk...
      ramai gak nie...

      Delete
    2. jenuh laa ayu tak menang tangan dibuatnya..

      Delete
  17. Terbaik ,cantik sangat... nak gak i am nj

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak ekin..
      nnt ayu buat GA kasi keychain ni ye

      Delete
  18. Comel la ayu. Boleh ambil order pasni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kene orang yg sabar klu nk order mam..
      takde mase lagi ni

      Delete

Tabung Firash