Tabung Firash

Thursday, 12 February 2015

Sila Laporkan Diri Anda!!

Assalamualaikum semua
Selamat pagi
Mule kan la hari2 anda dengan senyuman

Ok mungkin bagi  korang dah trlambat
Tapi bukan aku disebabkan aku yang agak sibuk beberapa bulan ni

Aku menulis sejak tahun lepas lagi dan mule aktif pada September lepas
Terima kasih atas sokongan semua
Yang membuatkan aku sentiasa ingin menulis

Mana yang tak tersenarai aku jugak berterima kasih
Tanpa korang xmeriah blog aku tau

Ni adalah top2 komentar aku sepanjang tahun lepas
Kepada mereka sila la laporkan diri anda ye
Nak pakai fesbuk boleh nak pakai wasap boleh nak email pon boleh
Ade gift sikit untuk korang

 

Jom intai2 mereka 

Mereka antara orang2 yang terawal jugak yang aku kenali
Terutamanya kak Farrah
Sayang korang ketat2
Mane yang tak tersenarai aku sayang korang jugak

27 comments:

  1. Baik Puan Ayu..Saya akan lapor diri ye :) hehehehe..

    ReplyDelete
  2. Salam singgah pagi dik ayu...wahh...tahniah kepada mereka semua yer..

    ReplyDelete
  3. huhuhu baru nak tacing.. nasib baik bawah tu ada tulis sayang yang lelain gak =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala Ct cayang cayang intan payung,...ni akak sayang CT nih. Meh cium cikit!

      Delete
  4. Tarniah kepada yang bertuah...

    ReplyDelete
  5. okay. Baik. Menurut perintah. satgi cheq wassap. Tq naa ^^

    ReplyDelete
  6. Oh,..terharunyaaaaa. Orait mommy ayu. Nanti akak hantar detailsnya ye.

    ReplyDelete
  7. Tahniah smua, lya baru juga mgenali ayu.hhe

    ReplyDelete
  8. wah..tahniah kepada mereka berlima..semuanya sis JM kenal..mereka mmg rajin tinggal komen

    ReplyDelete
  9. alahhhh yaya xdak . alahhh alahhhh.. hehe

    ReplyDelete
  10. Tahniah semua...;-)
    Sayang ayu jugak..hehehe

    ReplyDelete
  11. Tahniah buat semua yang tersenarai ;)

    ReplyDelete
  12. heheheehe trharussssssss.
    dah bg kan? lalala

    ReplyDelete
  13. wah, semua ni nama2 yang rajin sangat bw dan drop komen kebaboom..heheh..tahniah korang..

    ReplyDelete
  14. tahniah kepada mereka yang bertuah tuh..

    ReplyDelete
  15. Sayang Ayu ketat-ketat jugak :)

    ReplyDelete

Tabung Firash