Tabung Firash

Wednesday, 7 October 2015

Entry Kekurangan Kata - Gigi Pertama Firash

Assalamualaikum semua
Alhamdullilah masih diberikan kesempatan
Maaf sebab banyak sangat berhutang entri ni

Sihat semua
Hari ni nak kongsikan gigi pertama Firash


Gigi dia tumbuh masa aku pergi kursus lagi
Tapi punya adik ipar aku kate punya la payang nak tunjuk gigi
Ni mummy punya kerja la ni balik je terus shoot tanpa henti
Memang banyak yang tak jadi la
Ni pon ada la nampak sikit-sikit
Jadi lah buat tatapan umum 
Cewaaahhh 

Tapi Firash tumbuh dah gigi yang kedua 
Sebelah kiri pulak
Pelik masing-masing
Kenapa tumbuh atas dulu
Tak kisah la tumbuh atas ke bawah ke janji Firsah sihat je

Ehh banyak pulak kata-kata

11 comments:

  1. yeh, Firash tumbuh gigi dah! rindu dekat dia. hehe

    ReplyDelete
  2. Da ada gigi blh la firash gigit mummy hihi

    ReplyDelete
  3. Sama dengan anak buah Cik Mimie..si Rayyan tu..dah tumbuh gigi jugak tpi kat bawah..heheh :)

    ReplyDelete
  4. atotototo si comel ni.. habis la kena gigit Mami dia lepas ni..

    ReplyDelete
  5. yeayy..dah ada gigi..boleh dah nak gigit2 orang ni..heheh

    ReplyDelete
  6. Comelnya senyum... sikit lg mummy kena gigit kat firash hihihi..m

    ReplyDelete
  7. semoga cepat membesar bagaikan juara dan menjadi pemimpin yang adil

    ReplyDelete
  8. janji tumbuh gigi kan?
    tak kisah la atas ke bawah ke kiri ke kanan ke :)
    comel firash...

    biasa la tu, ayu.
    bila da start menaip kat blog ni, laju aje.
    tu yg jadi byk perkataan tu :)

    ReplyDelete

Tabung Firash