Tabung Firash

Sunday, 18 February 2018

Uncle Tetsu Cheesecake

Assalamualaikum semua
Selamat berhujung minggu
Selamat petang

Semalam ke Sunway Pyramid
Teringatkan cheese kek yang kak Farrah tulis di entry sini


Abaikan yang cacat itu

Nampak tak kegebuannye itu??
Ya Allah kak Farrah
Ini memang sangat sesuai dengan kopi O panas ni

Peminat keju, korang memang patut cuba okeyh!!
Ada banyak cawangan juga
Boleh terjah ke web mereka uncletetsu untuk keterangan lanjut

Kalau nak makan panas boleh masuk je dalam microwave dalam 10 saat dan sedia dihidang
Wallah terangkat

12 comments:

  1. ya allah terliur terus tengok cheesecake dia!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti boleh try mmg sedap gebu n lmbut je

      Delete
  2. Hadoii.. Feveret ni.. Mana nak cari. Huhu

    ReplyDelete
  3. Gebu dan comel je cheesecake tu...

    ReplyDelete
  4. Pergh!! Gebu gebas keknya.. kalau boleh amik dari screen nie je kan bagus.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahwahh,,
      senang keje lepas ni kalau boleh amek dr screen
      heheheh

      Delete
  5. Ya Allah, gebunya ia. Teringin la pula kek ni

    ReplyDelete
  6. Sedap kan,....kek gebu2 camtu lawan dengan kopi panas memang best!
    Actually makan camtu je pun dah puas hati sampai ke langit hahahah

    ReplyDelete
  7. hmmmm aduhai. gebu nyer.
    aida x pernah makan, ayu.
    tapi tau la ciskek uncle tetsu ni.
    asben aida peminat coklat kek.
    ciskek dia kureng. aida kalu beli ciskek, memang layan sorang la...

    ReplyDelete