Tabung Firash

Monday, 19 February 2018

Warung AMBO - Nasi Berlauk kelantan di Shah Alam

Assalamualaikum semua
Selamat bekerja bagi yang dah memulakan rutin harian korang
Pada yang masih menyambung cuti selamat bercuti lagi

Ok pada yang teringin makan nasi berlauk waktu sarapan
Atau yang memang suka makanan ala2 klate macam aku
Korang patut ke sini

Warung Ambo, Laman Glenmarie
Dekat dengan Politeknik Shah Alam








Makanan dia?
Ok not bad la..
Belah ajak repeat lagi
Kitorang makan nasi kerabu
Memang banyak sangat pilihan sampai tak tahu nak makan yang mana
Dengar kata nasi ambo paling fames
Macam nasi ala kak wok la gitew

Kalau nak rasa macam makan kat Klate sini la tempat yang sesuai
Memang rasa dia menepati tekak aku
And hrga pon standard da sekarang ni
Mana ada yang murah dah
Cuma pelayan dia bukan la orang kelantan

p/s: Rasa nak terbang Kelantan makan Nasi Berlauk Ayam Kampung je sekarang ni

Boleh ke Fanpage WARUNGAMBO untuk lebih lanjut

21 comments:

  1. Replies
    1. mmg sedap pon. boleh la try kalau berdekatan

      Delete
  2. susah nak cari harga murah dah sekarang. Kalau makan sedap berbaloi je kan bayar mahal? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.,. kalau puas hati mmg berbaloi la

      Delete
  3. wow
    nasi kerabu
    lamanya tak makan

    ReplyDelete
  4. Jauhnya nak pergi Kelantan tapi nampak sedap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takapayah ke kelantan pon auni
      shah alam ade

      Delete
  5. Wow sedapnyer...Nanti nak try la bila balik sana...

    ReplyDelete
  6. Pergh!! Mengancam betul menu-menu dia..

    ReplyDelete
  7. Perghhh nampak sedap! Lepas ni kalau pergi Shah Alam tiadalah susah payah lagi nak cari makanan kelantan

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu.. kat mane2 ade dah sekarang ni

      Delete
  8. Alamak,..terliur tengok gambar hihihi

    ReplyDelete
  9. aida nak ke gm klang dan shah alam tau next week.
    in shaa Allah. cari baju raya kakak-kakak.
    tq la share tempat makan, ayu.

    ReplyDelete
  10. Semua nampak sedap dan menyelerakan..

    ReplyDelete