Tabung Firash

Monday, 21 July 2014

Little One Baby & Mum Kiddy Expo - VIVA HOME CHERAS


jom jommmmm ke Viva Home Cheras

Assalamualaikum
Masuk 22 Ramadhan sudah

Tercapai jugak hajat nak ke expo kali ni
Untuk pengetahuan ni lah pertama kali aku join ekpo

Alhamdullilah en asben pon xkeberatan nak pergi walaupun pada bulan puase ni
Kami sampai dalam jam 2 ptg
Ingatkan saje jalan2 pusing2 dan tak akan ambil masa yang lame
Rupanya tidak
Khusyuk sampai tak sedar dah lbih 2jam dalam tuu
Apa yang membuatkan kitaorang ralit pun xtau..

 siap ade kaunter pendaftaran lagi
Ingatkan ape lahh
Terus siap register club lagi

kasi beg yang berisi gula2 lagi tuuu
then dapat kupon ape tah tuuu

ade pentas and MC lagi
kali kedua aku lalu ade budak buat persembahan lagi
nyanyi2 bagai
menari pon ade
mcm pelik pon ade
program bangsa cina memang gini yeee??



Nursing room



ada kelas untuk deco cupcake lagi


nasib lah bulan pose
kalau x ni lah en asben balun dulu...

comell je rase baby tu photoshoot 

hasil tangkapan
asal lalu je orang bagi kan

nampak tak keterujaan laki aku nie
punye lah lambat lagi due
tapi dia boleh beli pulak
tak apa lah
layankan jela en suamiku ni
nanti dia xmo beli menangis lak aku



opsss masih menutup perutku yang muncitt tuu
ehem ehemm...


eh ehhhh ade iklan kejap
malam tu dapat jugak lepaskan rindue dekat budak kecik sorang nie
thanx sayang sebab jumpe jugak
gosip2 di bulan Ramadhann
psssssstttt lepas raye ni  beliau akan menjadi tunangan orang
jaga dirimu lah nun teha oiiii
luv u ketat2 sendat2 tauuuu
muuuuuahhhhxxxxx

No comments:

Post a Comment

Tabung Firash