Tabung Firash

Wednesday, 3 February 2016

Baby Taggie Toys

Assalamualaikum semua
Salam tengah hari
Lunch apa hari ni?

Saja nak share mainan yang ku jahit sendiri 


Sebenarnya lama sangat dah aku jahit ni
Masa Firash bari boleh sentuh2 barang ni
Mainan macam ni memang sesuai dengan perkembangan anak-anak tau..

Tapi mummy Firash ni memang over kan?
Kemain banyak riben di letak
Dan dalam aku jahitkan plastik yang berbunyi..

Tapi sayangnya,
Firash main ni tak lama
bosan!!

Nasib la mummy yang jahit 
Kalau beli mahal jugak ni
Ada masa aku tunjukkan cara jahit ni
Sangat mudah

15 comments:

  1. Okeh ! tak reti main..

    masa kecik2 dulu tak jumpa menan ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. mase kite kecik2 dulu mana ade mainan mcm ni firah

      Delete
  2. jimat duit. hahahha cantik juga.

    ReplyDelete
  3. mummy firash!!! sis JM datang lepak kat sini...siap dia nanti...datang serang blog sis ehhh heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamakk..
      tak sengaja la sis jm..
      datang melawat je pon

      Delete
  4. lahhhh...mainan ke ingatkan frame ahakss

    ReplyDelete
  5. Salam kak ayu, nak main cenggane tu hakhakhak .. XD xreti main

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ni mcm sensory tok budak je yana..
      bagi baby rasa sentuhan
      ade lembut ada kasar
      and dia berbunyi jugak

      Delete
  6. Nannaakk ni. Haaha. Buat dkt aina. Lol. Hahaaa.

    ReplyDelete
  7. Nannaakk ni. Haaha. Buat dkt aina. Lol. Hahaaa.

    ReplyDelete

Tabung Firash