Tabung Firash

Tuesday, 2 February 2016

Permulaan Yang Baru - Rindukan Firash tak??

Assalamualaikum semua
Selamat pagi kesayangan-kesayangan ku semua

Entry permulaan yang agak janggal bagi aku
Maklumlah da lama sangat bercuti panjang ni kan
Yang pasti aku rindukan kalian semua
Kalau nak disebutkan satu-satu memang banyak part entry la jawabnya

Ada yang merindui si Bambam Firash 
Meh aku belanje sekeping sebangai pelepas rindu kononnya

Anakanda kesayangan buah hati aku ni
Bambam Firash Zafran 
Bulan ni Firash memasuki 1 tahun dan 3 bulan

Alhamdullilah baru boleh kaki 
Orang lain da sibuk berlari dah
Tak apa lah asalkan Firash sihat

Ohhh macam biasa rutin tiap-tiap bulan 
Firash demam selsema sejak semalam
Doakan kesihatan anakanda ye kawan-kawan...

16 comments:

  1. Demam nak besar lah tu kan Firash... time flies..

    setahun dah Firash... rasa macam baru ja Ayu ngandungkan dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah tau xape..
      rasa mcm igt lagi mase dia dlm perut tauu

      Delete
  2. Firash tetap comel n bambam..gerammmm!!! ;)

    ReplyDelete
  3. homei2.. semoga cepat sembuh yer sayang yer..

    ReplyDelete
  4. Datang jenguk Ayu dan Firash sat!

    ReplyDelete
  5. Alamakkk,..hemsem kacak bergaya lah si Firash ni :)

    ReplyDelete
  6. Memang rindu kat Firash & Mummy Firash. Moga Firash cepat sembuh ye :)

    ReplyDelete
  7. dah setahun 3 bulan? sis JM kenal Ayu sebelum ayu mengandung...perg cepat betul masa berlalu..dah lama kita kenal ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan sis jm...
      ayu kenal blog ni pon mase baru2 kawen dulu..

      Delete
  8. salam kenal firsh ! :)
    makcik TKK datang , terasa tua pulak haha

    ReplyDelete
  9. lama ayu cuti, kan?
    lama aida x dtg sini.
    mlm ni, skrol skrol baru singgah :)
    bcoz aida selalu blogwalked ke org yg left komen kat blog.
    hai firash :) welcome back.

    ReplyDelete
  10. Saya lebih memilih untuk menggunakan beberapa fitur dari blog anda yang dipasang pada di blog saya apakah Anda tidak keberatan. Tentu saja aku akan memberikan link di blog web Anda. Terima kasih telah berbagi.
    cara mengobati radang usus
    cara mengobati batu empedu
    cara menyembuhkan nyeri dada tengah

    ReplyDelete

Tabung Firash