Tabung Firash

Thursday, 4 February 2016

SEGMEN BLOGWALKING & BLOGLIST BY AINA AKMAL

Assalamualaikum semua
Jom meriahkan segmen dari dikNa sayang kita ni

Segmen pertama yang aku join 
Selepas lama menghilangkan diri
Alang-alang buat comeback kita main blogwalking plak

Meh meh sape nak aku bertandang ke rumah 


 
Apakah memori anda yang paling bahagia pada tahun lepas?

Alamak dikna
Nak jawab macam mana ea
Yang paling bahagia bila Firash sentiasa di sisi la of coz kan

Aku jemput semua pon sama-sama support segmen dari dikna ye
Tarikh tamat 10.02.2016
So sempat lagi nak join ni
 

8 comments:

  1. Hihi..memori bersama firash pasti membahagiakan..

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen ayu..kak wana dah lma x join segmen bw ni..masa x mgizinkan..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tula nak mulakan dgn bw jugak ni kak wana

      Delete
  3. Selamat berblogwalking ayu... zaf pun sama ngan kak wana...

    tak sempat nak bw.. nak up entri sehari pun kemain payah...

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen dan happy blogwalking :)

    ReplyDelete
  5. Happy blogwalking.. Cikla singgah dr segmen yg sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    Done follow..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum terima kasih sebab sudi join SB&B by Aina Akmal ^^ Salam Kenal dari Aina ^^

    Boleh check nama di sini. Sebarg masalah, boleh utarakan kepada Aina ^^
    http://nurainahanis.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    hahaha. firsahhh comell tu. hehe. ^^

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://fiqadira.blogspot.my/2016/02/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete

Tabung Firash