Tabung Firash

Friday, 29 August 2014

1st Trial Sulaman Name

Assalamualaikum semua
Hari ni baru berkesempatan nak menggunakan mesin jahit baru

Saje testing2 sulam name
En asben dah testing jahitan kan
Sebelum nak sulam tu kene la tukar tapak semua tuu
baru boleh sulam

Dan ini hasilnye

yg atas tu xtau la pasai ape xjadi

ingat name anak2 bulusku..
boleh tepek kat bonding bag dorang ni

buat keychain depan blakang
boleh letak kt kunci
kate pon testing

opsssss...

ok sekian pada kali ni

14 comments:

  1. Wahh, canyiknya. Kat mana boleh dapat ni?
    Ke pakai benang biasa je?

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha skg gune benang biase je.. benang sulam mahal.. saje nak testing je zayani...

      Delete
  2. bestnya ada mesin blh buat sulam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. uhh best2 mimi... cume xbp nak pandai lg ni.. kene byk belajr baru boleh manfaatknnye

      Delete
    2. Dah bnyk kali buat, nti hasilnya cntik.. Pastu nti orng nk tmpah, blh je buatkan..

      Delete
    3. inysyallah... nanti kite jahitkan tok baby mimi pulak deh.. hehhee

      Delete
  3. nanti buat la sulaman nama cik fafa pulak. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha boleh2..
      Sbg pengomen tegar blog ayu...
      Akn ku hadiahkan name tok cik fafa ye...
      Nntikan
      Tp.kene tgu balik klang la

      Delete
  4. Replies
    1. hehehe boleh2. tapi kene tggu ayu teror dulu laa

      Delete
  5. wahhh ayu pandainya buat... akak kain felt ni taw buat bunga jer utk kerongsang... belum mahir lagi bab sulaman tu... :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. blm pandai lg la kak ekin..
      kene tggu belaja lagi nie

      Delete
  6. Rumah belambak kain felt kak oiy. Yang jadi masalahnye tak pandai nak menyulam. haha lepastu takdok mesin menyulam tu.

    Buat sat untuk kite kak, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaahah mcm yg akk ckp..
      kene tggu akk teror dulu la
      xkn nak bagi comot2 kt org kan

      Delete

Tabung Firash