Tabung Firash

Sunday, 17 August 2014

Nasi Arab Dima Restoran Ara Damansara

Assalamualaikum
Masing2 dah lunch ke?
 Agak lewat aku dan famili makan
Kira meliputi dinner sekali la kali ni

Abah teringin nak makan nasi arab
Aku mane lah tau nasi arab mane
Abah cadangkan ke Rnr Awan Besar
Otw nak ke sane tibe2 aku bagi cadangan ajak try dekat Ara Damansara
Boleh singgah ambik adik aku sekali
 
kedai ni terletak kat 

R-13 CENTRAL PIAZZA
OASIS ARA DAMANSARA
JALAN PJU 1A/7A
47301 PETALING JAYA
SELANGOR

+603 7859 0222

maklumat lanjut sila layari DIMA

Memang dekat sangat2 dengan rumah mak abah aku tauu

Antara yang sempat aku snap
Yang lain2  korang tengok sendiri dekat web tu


Aku makan Madi Kambing
Huh memang patut pon kambing ni mandi
Bau dia
Pergggghhhhhh...
Sila abaikan yang comot tu ok
Aku sorang jela yang mampu nak habiskn sepinggan nasi

Abah, mak, dengan en asben makan Zurbiyan Lamb
Adik aku lupe dia makan ape tah
Tapi tak kene dengan tekak dia
Sebab jarang dia makan tak habis
Kalau tak semua dia sapu

Tengok la dorang ni


Masing2 dok sibuk ke bola pulak...
aishhhh


4 comments:

  1. Replies
    1. harga boleh tahan mahal jugak la kak.. sy lebih suke nasi arab damsyik dekat senawang... suasana mmg superb

      Delete
  2. salam..dah follow blog ni..jemput singgah ke http://syahirbasharuddin.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. done terjah sane jugak...
      tq sudi singgah

      Delete

Tabung Firash