Tabung Firash

Monday, 3 November 2014

Akak Wish You All The Best Brother!

Assalamualaikum
Asyik lambat je update entry sekarang nie..

Tak apa lah at least ade jugak ye dak
Entry kali ni aku nak mintak jasa baik akak2 abang2 adik dan rakan sebaye
Same2 mendoakan untuk calon2 SPM
Termasuk adik bongsu aku


Hari ni dan seterusnya
Semoga selamat menjawab soalan2 yang diberikan
Akak sentiase doakan yang terbaik untuk adik


62 comments:

  1. Best wishes utk Busu a.k.a Adik a.k.a Adik Ayu. Moga doa insan2 tersayang sentiasa mengiringi setiap langkahmu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak farrah...
      Mudah2an doa insan2 trsyg trmakbul

      Delete
    2. Insya Allah, selagi doa insan2 tersayang ada bersama dia, dengan izin Allah semuanya akan baik2 aja :)

      Delete
    3. Alhmdullilah...
      Terima kasih kak farrah

      Delete
  2. gud luck adik Ayu.. hihi break a leg..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehhe tq cik ct wan kembang...
      Ohhh gituuuu

      Delete
    2. hahaha tamau laaaaa kembang T.T daaa cukup kembang da ni. kuncup please kuncup huwaaaa

      Delete
    3. Betul! Betul! Doakan Cik CT kuncup. Tu mission dia tuh! Meskipun idaklah CT kembang mana...huhuhuh

      Delete
    4. Oooo salah ke... tgk macm takde la kembang mane... alaaa kembang bak bunga yg mekar ok pe

      Delete
  3. Rini 1st day SPM kan?
    Harapnya everything goes well.
    Takmolah jadi macam UPSR.
    Good luck buat Adik Ayu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula... mnx2 xde la kes2 soalan2 bocor lagi..
      Terima kasih kak shikin

      Delete
  4. gud luck adik Ayu dan semua SPM candidate
    buat yang terbaik

    ReplyDelete
  5. moga berjaya buat adik Ayu dan semua yang menduduki spm :)

    ReplyDelete
  6. Gudluck Adik Ayu..semoga dapat menjawab exam dengan tenang dan lancar..amin :)

    ReplyDelete
  7. Sama2 kita doakn buat adik ayu Dan smua calon spm thn ni brjln dgn lncar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isnyallah lya...
      Mudah2an semuanye lancar

      Delete
  8. fuhhh... goodluck 4 handsome boy ;)
    semoga dpt result yg terbaik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh ehhh tang mane handsome nadnad oiii....
      Hehehhehe

      Delete
  9. good luck kepada adik bongsu ayu. semoga dapat menjawab dengan baik. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah cik fafa...
      Terima kasih dear

      Delete
  10. gud luck acu.. all the best.. chaiyok2.. semoga dipermudahkan segalanya..aminn.. :)

    ReplyDelete
  11. Go go adik Kak Ayu. Moga dapat buat yang terbaik, dipermudahkan semuanya. Amiin..

    ReplyDelete
  12. Good luck. Bitaufiq wannajah. :)

    ReplyDelete
  13. moga dipermudahkan untuk menjawab peperiksaan buat adik ayu..

    ReplyDelete
  14. Good luck adik ayu :)
    Dah bujang dah adik ko ni. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahah da mmg bujang kan budak..
      hehehehe

      Delete
  15. Doakn yg trbaik. InsyaAllah
    Psst, nk ngorat adik bole x? Hihi

    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  16. semoga semuanya berjalan dengan lancar. aamiin :)

    ReplyDelete
  17. Semoga adik bongsu Ayu berjaya dalam SPM dan semoga semua pelajar yang menduduki SPM....

    ReplyDelete
  18. mudah-mudahan baik2 sahaja...
    gambatene kudasan to adik kak ayu.. :D

    ReplyDelete
  19. good luck buat adik ayu.. semoga dia berjaya di dalam exam SPM nih..

    ReplyDelete
  20. alamak..baru nk baca entry ni..SPM mesti dh lepas..apa2 pun..harap2 beliau telah berjaya menjawab dgn cemerlang lah ye

    ReplyDelete

Tabung Firash