Tabung Firash

Thursday, 6 November 2014

Menang Merdeka Lucky Draw

Assalamualaikum

Alu pon tak ingat bile mase aku join lucky draw ni
Tau2 je dah jadi pemenang bertuah!
Rase ni mase mule2 aku terjerumuskan diri dalam dunia blogging kot
So blur2 je kan?
Just isi name dengan email je kat sini

Taraaaaaaaaa


Dapat kerongsang sebijik  tak pasal2
Kak ainul siap mintak maaf sebab lambat hantar
Kalau tak hantar pon aku tak teringat jugak
Terima kasih kak

Da sampai 2 minggu lepas lagi, tapi hantar kat klang
Sampai kampung en asben bagi sampul pos laju



79 comments:

  1. Tahniah...
    Cantik kerongsang Ayu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe ayu da lamr tak pakai tudung yg memerlukan kerongsang ni... sllu tudung sarung je snng

      Delete
  2. cantik keronsang tu, tahniah Ayu :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Hahaha mak buyong lagi kan..
      thanx cik mimie

      Delete
  4. tahniah... bestnyew menang byk contest

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhmdullilah mamamyja.. amek sikit tuah anak

      Delete
  5. rezeki melimpah ruah... tahniah ayu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhmdullilah...
      Smoga bertmbh rezeki lepas ni

      Delete
  6. jom join segmen sy
    Blog Walking bersama RedBellas : Dream Escape

    ReplyDelete
  7. tahniah kak ayu.. cantikk sgt... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa yg cantekk tu anis..
      akk ke kerongsang tu??hehehrheheh
      terima kasih

      Delete
  8. Replies
    1. Ok xmo jeles k...
      hahahha mesti la syok

      Delete
    2. tak jeles pun aihhh. haha ^^

      Delete
    3. Hahahah tau cik fafa pny lagi cantek2

      Delete
  9. tahniah kak . banyak betul menang , huhuu . saya ada tag akak , kalau sudi join la kak :) http://blogparihh.blogspot.com/2014/11/blog-walking-bersama-redballas-dream.html

    ReplyDelete
  10. Tahniah Ayu! Akak pun selalu macam tu.. dah join contest banyak2, lepas tu lupa langsung.. Haha! Tu yg selalu termiss bila pengumuman diumumkan.. Tapi sekarang cari alternatif lain.. Tempek banner2 contest kat sidebar, pastu letak link blog sponsor dalam satu bloglist.. Baru tak termiss.. Hehe!
    RosmizaAliDotCom

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha tula tu... nak kene had kan join2 ni kan.. nk tepek2 kt sidebar tak pandai lak...

      Delete
  11. Alhamdulillah...tahniah yer...^_^

    ReplyDelete
  12. Congrats, Ayu. Dr bulan lepas lagi murah rezeki menang itu ini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kak farrah.. brtuah btl kali nie... tu xjoin bulan ni... kasi can kt org laen la.. hehehe

      Delete
  13. Cantik keronsang tu ayu..blink2 pink gitu..rezeki jgn ditolak, kn?

    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh btl tu qis... rezeki jgn dtolak muduh jgn dcr ye dak

      Delete
  14. pink bergemerlapan gitu hahahahks..

    ReplyDelete
  15. Murah rezki ayu, cntik lip lap lip lap gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhmdullilah lya.. rezeki anak kali ni..

      Delete
  16. tahniah ayu
    canti keronsang tu
    tambah koleksi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamakkk... koleksi takde la kak..
      ayu xpakai kerongsng besar2 nie.. ase ade 1 ni jela.. hehehwhwh

      Delete
  17. Replies
    1. Heheheh cantekk yeee...
      alhmdullilah org mmberi kite menerima

      Delete
  18. Alhamdulillah dan tahniah dik Ayu...cantik kerongsang tu...

    ReplyDelete
  19. rezeki mak buyung... hehe :D
    Tahniah kak..

    ReplyDelete
  20. Lucky draw dapat brooch cantik.
    Tuah bawak baby ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kak shikin...
      tumpang tuah anak je nia

      Delete
  21. tahniah ayu.. rezeki tuh.. yelah kekadang ada GA yang kita tak ingat kalau yang mengambil masa yang lama untuk diumumkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha kak... tak terigt pon kadang2 tu..

      Delete
  22. Cantiknya kerongsang tuuuuu! hehehe. Pink pulakk

    ReplyDelete
  23. Tahniah. Bertambah koleksi kerongsang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheeh bertambah ye.. mmg takde kerongsang yg besar2 cmni

      Delete
  24. Tahniah...tak pepasal dapat hadiah free...slalu kalau kita tunggu, sakit hati..yang ni datang serah diri...Tahniah juga pada penganjur sebab tak lupakan pemenang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye btl tu acik... tak teringat lgsung.... tibe3 dpt je..

      Delete
  25. Tahniah..ok lah tu dapat kerongsang tapi satu je...sebiji yg kecik x de..ingat dpt sepasang :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jadi lah dr xde..
      tap th bile nak pakainye ni kan

      Delete
  26. Comel pulak tengok kerongsang tu haha
    tapi kite jenis kalau die makin kecik lagi best utk dipakai haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeeee sep sikit...
      same lah kite nur as..
      akk mmg suke pakai kerongsng kecik2

      Delete
    2. yeeee sep sikit...
      same lah kite nur as..
      akk mmg suke pakai kerongsng kecik2

      Delete

Tabung Firash