Tabung Firash

Wednesday, 5 November 2014

Sushi King Facebook Fan Day Promotion


Assalamualaikum semua 
Semalam aku ajak en asben jalan2 longgarkan lutut la kunonnye
Eh ehhh en asben ajak makan sushi pulak

Ke KBMALL lah kite
Pekene Sushi King
Dah rezeki pulak mase ni tengah ade promosi ala2 bonanza
1 plate hanya 3 ringgit

Kaut la weyh mane terlintas kat sebelah mate ni

Mentang2 lah 1 plate 3 ringgit
Kite bedal kaler2 purple jela yeee

Tengok lah mak buyong yang makin membulat ni

Dok sedap sangat makan and perhati kt kaiten belt smpai tak ingat nak suh en asben posing
Wahahaha nampak tak betapa pentingkan diri kat situ


72 comments:

  1. good morning mak buyong ~ makin comel lah,.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tang mane yg comell tu firahh oiii

      Delete
  2. hmm nyam nyam nyam enak kali yah sushi nya :D

    ReplyDelete
  3. tak pernah cuba makan sushi
    sedap ke?
    amboi ayu sukanya dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe ikott tekak jugak kak sofu...
      Ayu mmg fav kalau bab makan sushi nie...
      tp xsume pon sedap

      Delete
  4. Replies
    1. Hehehehe bile zumall dah bersedia nak makan la...

      Delete
  5. berseri2 muka mak buyong ni..hehehe..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha tang mane yg berseri...
      Berseri dpt makan sushi la ni

      Delete
  6. Seronok mkn sampai tak ingat suami

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha meh la kak lya kite makan sekali....
      alaaa bkn sllu pon tak igt

      Delete
  7. waaahhh. besok due date.. tapi.....

    ReplyDelete
  8. kak ayu yg ayu..hihi... banyaknyee makan sushi.. lame dh xmkn..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheheh bykla ade promo..
      mase ni kene balun banyak2 la

      Delete
  9. Macam rupa Sharifah Aleya pulak sekali pandang si mak buyung ni.. Hehe..
    RosmizaAliDotCom

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Heheheheh ade setengah org mmg xleh nk makan lya

      Delete
  11. fuhhh bestnya dpt mam sushi king!
    kite dah lama tak mam! dlu masa keje hari2 mam sushi. hahaha T-T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaah antoo sushi gak ke nadnad... jom jom g mkn sushi

      Delete
    2. aah.. bila da makan. asyik nak makan je.. dahnya dulu keje dekat je tmpat sushi.. smpai 1 tahap muka kua jerawat byk.. yela kite nih resdung kuat jugak.. sushi tuu kan adk brdik seafood.. tp nadyya tetap mam gak..hahahahah ><

      jom jom ;p

      Delete
    3. Hahaa kemaen lagi.. xtau la plak sbb akk mmg bedal sume seafood2... nak2 kalau dpt udang... perghhh

      Delete
  12. banyaknya . berpinggan-pinggan hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheheh dah ade offer kene lah berpinggan2 parih

      Delete
  13. woww, nampak sangat kelaparannya. haha. tak pernah pun makan sushi king. sedap sangat ka?hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha ikott selera org la cik fafa... ade stgh suke ade sstgh mmg xleh nak makan pon

      Delete
    2. kalau ibu mengandung pun selera makan. tambah la orang yang kuat makan. hehe

      Delete
    3. Kalau kuat makan tp xkene ng tekak tak jalan jugak cik fafa

      Delete
  14. Omnomnomnommmm...bukan main lagi cik kak kita....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh makan selagi boleh kak farrah

      Delete
    2. Hahahah yelah, lepas ni dah kena pantang :)

      Delete
    3. Tula kak.. tp lepas pantang bleg sambung lagi.. hehehehe

      Delete
  15. tak pernah makan lah... hukhuk.. cian mama kan..

    ReplyDelete
  16. Hahaha, tak pernah makan. teringin nak rasa. ahhaa. belanja dikna kak. ahhh. kak ayuu comel. ahaha><

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok sbb kate akk comell meh dtg sini.. akk blnje dikna puas2

      Delete
  17. wah banyak tu.. suke lah mak buyunglan. hihi.. Kak Ros x pernah cuba pula makan shushi shushi ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe mestila kak... stgh org mmg xleh nk masuk sushi2 ni

      Delete
  18. Tak pernah lepak makan sushi. Haha. Mcm x berapa nak ngam kot dengan tekak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahah... ko tekak melayu kott budak... sstgh mmg xleh nk ngam ng sushi ni

      Delete
  19. Trnmpk jgk iklan ritu tp xsmpt nk g..sob3

    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheheh klau kt area qis ase ade lagi kott promo... kt klntan bt awal

      Delete
  20. yeaaaah !! CT tunggu next week. sushi attttttack..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeeeeaaayyy serang jgn tak serang ct....

      Delete
  21. akak asyik lalu ja depan kedai tu tapi tak pernah teringin nak masuk.
    tak reti nak makan
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh... sbb akk xminat mmg tak masuk la.. asben ayu xnmpk pon dok sebut2
      heheheh

      Delete
  22. hahahaha. amboi, seronok betul muka mak buyung XP

    best gak erk promotion ni. tapi ngah tnggu elaun masuk. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha kat sane mgu ni kan start...
      heheheh sonok la dpt makan sushi

      Delete
  23. mak buyung, sila makan puas2 yea, pas ni kena pantang.. hehe..
    suka sgt tengok muka ibu2 yang preggy, serious nampak berseri-seri.. :D
    Lapar lak tengok sushi memalam gini,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak.. akk tgk muke akk da kusam musam sume dah.. nk bergamboo pin segn tau... heee g cr sushi la shad.. dap2 mkn time2 trase nk makan ni

      Delete
  24. Kat KB mall rupenye..
    Beberapa tahun dulu pernah singgah sana.
    Mesti dah banyak perubahan kan?
    Jalanraya yang dalam pembaikan kat luar tu dah siap ke?
    Memanjang jem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm mmg jem pon.. tp dulu xtau la keadaan cmne kak shikin.. yg ayu tau mmg jem mcm kt kl
      jeheeheh

      Delete
  25. tak minat ngan sushi.. ntah mungkin tak kena ngan taste agaknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yela kot tu kak.. stgh org mmg xleh nak masuk ng sushi ni

      Delete
  26. OMG. MACAM MANA BOLEH TERLEPAS NIII? OMGGGG

    ReplyDelete
  27. Wahh. Sushi bertingkek tingkek ni. Hehe

    ReplyDelete
  28. ala..di KB Mall...hee..mcm lah kat area sini x de kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... seluruh negeri ade rasenye sis jm

      Delete
  29. Kak, awat comei sangat ni? haha

    haha asben akak gile sushi king ehh, layan kan jelah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tang mane yang comell tu..
      dulu akk gile sushi king
      tapi skg dia lak jadi hantu sushi king,
      akk layankan jela

      Delete

Tabung Firash