Tabung Firash

Saturday, 1 November 2014

Terima Kasih Sweetcandy Oktober 2014

Assalamualaikum
Maaf update lambat pulak hari nie
Macam buzy noooo

Semalam Oktober dah melabuhkan tirainye..
Kini pembukaan bagi bulan November pulak

Penantian yang sangat mendebarkan
Bulan yang ditunggu2
Insyaallah bulan kedatangan ahli baru
Dan bulan perkahwinan aku dan en asben

November please be nice

Sempena bulan November ni aku nak ucapkan jutaan terime kasih pade yang menyokong hasil tulisan buruk aku ni
Yela walaupun baru mengenali tapi tanpa mereka tiada lah hidayu ayumie ni

Jom terjah top komentar Oktober blog aku



Tak lupe jugak pengunjung lain..
Kalau boleh nak link kan sume je...
Terima kasih yang tak terhingga sangat2

87 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih kat im jugak sllu kunjung blog akk ni

      Delete
    2. Sorry lambat balas kunjungan kak. Tapi suka singgah blog kak ayu ;)

      Delete
  2. sat ja masa berlalu. dah nak hujung tahun dah..

    terima kasih banyak2 jugak kat ayu sudi jadi pengomen rajin blog cik fafa. dok perasan mana2 blog lain pun mesti ada ayu sebagai top commentator. hehe. cik fafa pulak rasa malu sebab tak serajin tu.

    p/s: klik2 tabung Firash. hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klik lagi and lagi...
      Heheheh alaaa top komentar bg geng2 kite jela..
      Kalau tpt laen kang mnyampah lak org tgk...
      Sling balas membalas katenye...

      Delete
    2. yaa, dok klik lagi dan lagi la ni. hehe.
      aikk,ada ka orang menyampah kalau orang rajin komen? lagi suka ada la kot..

      Delete
    3. Hahahah mane la tauuu.. ade je name kite ni kt top komentar kan??
      Heeeee

      Delete
    4. hahaha. tu tandanya orang hargai la tu orang yang selalu rajin comment. ^_^

      Delete
    5. Hahahaha mmg la... tp yg laen kng meluat lak asyik kite je dpt...
      Wahahhaha

      Delete
  3. Replies
    1. Terima kasih kat kak sofu yg sntiase berkunjung..
      Ade je kt list nuffnang tau..

      Delete
  4. Salam november dik Ayu dan tahniah di ucapkan kepada semuanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam november jugak kak diana...
      Terima kasih kat kak dianaa yg sudi berkunjung sini and tinggalkan jejak jugak

      Delete
  5. Insya Allah, November ini pasti akan lebih bermakna buat Ayu. Si kecil akan jadi special anniversary gift buat ibu & bapanya :) Jaga diri, jangan lupa rehat.

    Oh, tahniah pada pengomen tegar November. Hari ni kalau free akak nak terjah mereka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih yg tak.trhingga dekat kak farrah..
      Walaupon tak byk tglkn jejak tp ayu tau akk sllu singgah..
      Akk jugak antra org yg pertama mengisi ruang komen ayu dan semngat ayu tok berblog...
      Terima kasih kak

      Delete
  6. tersenarai jugak akak ni
    tapi takleh nak saing dengan Ayu, pengebom berani mati
    ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayoyoyo...
      Bom mane yg kenal2 rapat jelaa kak...
      Kalau bom kt blog laen kang ade yg marah plak.hehehehe

      Delete
    2. kalau diaorang marah, kita bagi bom betul
      hehehe

      Delete
    3. Amboiiii mane nak cr bom btl2 kak..kite kasi mercun berdas2 jela

      Delete
  7. Tahniah kepada mereka yang tersenarai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhmdullilah...
      Terima kasih sudi singgah

      Delete
  8. Tahniahhh kat semua. Ana tak sempat langsung dtg singgah blog ke blog bulan lepas. Iskk! Bizi sgt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh xape ana..
      Kami semua memahami ye..
      Masing2 pon pny masalh sndiri...

      Delete
  9. Tahniah semua... november will be the amazing month for you dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe tq firah
      Harap2 begitu la hndaknye

      Delete
  10. hehe. diorg memang rajin mengomen. termasuk la ayu
    tengkiu selalu jenguk blog qis :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh qis pon sllu je jenguk2 sini...
      Terima kasih balqis

      Delete
  11. wahhh..tahniah..memang rajin komen semuanya.. hihi... bulan nie bulan special utk kak ayu.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mudah2an anis...
      Heheheh terima kasih jugak kat anis sbb sllu je singgaj jngguk2 sini ye

      Delete
  12. Tak sangka zumal pun masuk list yer ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh mestila...
      Terima kasih zumal memeriahkan ruang komen ayu

      Delete
  13. Replies
    1. Tahniah2...
      Ehhh thanx kite lak..
      Tahnx kt awk la sbb rajin komen blog akk ni

      Delete
    2. hahaha tp xdpt nak tandingi akak laa,, lg rajin komen :)

      Delete
    3. Alaaa akk dah xde keje boleh la komen2...
      Kekekek saje nak menyemakkn diri kan

      Delete
  14. tahniah2..^_^
    jom join segmen GA ni ya...
    http://kylifa.blogspot.com/2014/11/giveaway-super-duper-awesome-by-jaja.html

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. Alhmdullilah
      Thanx ella sbb sudi jugak tglkn komen blog ayu

      Delete
  16. Tahniah kepada semua.. thanks juga buat ayu yang sudi singgah dan meninggalkan sedikit komen dalam entry akak.. betul, tanpa rakan blogger yang lain, siapalah kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btl tu kak eyda....thanx sgt kt eyda sudi jugak jenguk2 blog ayu tglkn komen.... ayu hrgai sgt2

      Delete
    2. u r welcome.. ayu pun kerap terjah blog akak..

      Delete
    3. Sling kunjung mngunjung eratkan ukhwah kak.. alhmdullilah

      Delete
  17. bulan ni nak try naikkan nama saya lak. hahaha.. tahniah semua! ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. bulan ni nak ada dalam senarai akak

      Delete
    2. Amboiii... meh mehhh dialu2kan amy

      Delete
    3. Ooo bgitu jugak ng parih...
      Akk mengalu2kan pengujung akk

      Delete
  18. hoyeaahh,. atas sekali nama kita. ahahaha, okay. XD sama-sama. akak pun thank you sebab selalu menjenguk blogg diknaa ni. T^T huhu.

    hapyy november~ november akk tahun akan ohsem sangat. hehehe. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa sebab awk bom ritu pny lah dikna oiiii....
      Isnyaallah mudah2an ye

      Delete
  19. tahniahhh semuaaa :) yaya xadaaaa . hehehe .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alololoooo walaupon xde akk tau yaya sllu je skodeng blog akk kan..
      Trima kasih bt yaya
      Akk hrgai sgt2

      Delete
  20. waaa..annur xdok..jeles un ada dgn deme2 ni..ade byk masa terluan untuk blogwalking and being social..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xape sis...
      Tau sis annur bz tu kan...
      Ade jugak tglkn komen2...
      Terima kasih sgt2

      Delete
  21. Ehh, bila la agknya nama mama zahra nk terlekat kt situ kn.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehhh name zahra plak...
      Name mimie laa...
      Trime kasih mimie...
      Sbb mimie antra org trawal yg komen yg blog buruk ayu seblum ni...

      Delete
  22. Tahniah buat semua yg tersenarai..hehe..nama kak lya takde ..kena usaha lg ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe walaupon tak trsenrai ayu tau kak lya sllu je jenguk sini...
      Terima kasih yg xtrhingga kak
      Ayu hrgai sgt2

      Delete
  23. Yeaayhh! Tersenarai..Sama2 Ayu :)

    ReplyDelete
  24. Replies
    1. Alhmdullilah mama amir...
      Tak lupe kat mama amir jugak
      Terima kasih sgt2

      Delete
  25. nampak nama aku :)
    haha. moga segalanya berjalan lancar ayu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha name ko xade akan aku adekan..cewahhhh
      Insyallah budak..
      Doa2kan la.yee

      Delete
    2. Haha terima kasih kerana meng-ada-kan ;)
      Terharu nau aku.

      Delete
    3. Hahahah terharu kan?? Aku mmg suke bt kawan2 aku terharu...

      Delete
  26. yahoooo kita nampak nama kite disitu yahoooo \\^^// doa banyak banyak Ayu and mudah2an segala urusan dipermudahkan.. kami sabaq nak tengok anak buah ni hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh eh ade ea name ct...
      Kalau takde pon ayu nk ucapkn jugak terima kasih...
      Terharu bile ade rakan2 yg sudi mengisi kekosongan ruang2 komen kt blog ayu ni tauu
      Isnyaallah mudah2an dipermudahkan...

      Delete
  27. Kita baru berkenalan.
    Tahniah pada top commentators.
    Jelles tau. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheheh ayu pon bru dlm dunia blogging ni kak shikin...
      Baru nak kenal
      Tak sngka lak ramai yg sokong
      Alhmdullilah

      Delete
  28. tahniah kepada yang tersenarai :D

    ReplyDelete
  29. Tahniah smua..lya pun baru mgenali ayu.hope kita jdi kwn walaupun hnya d alam maya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye btl tu lya...
      Walaupon takde dlm senarai...
      Komen 2 3 entry pon akan ayu hrgai...

      Delete
  30. Replies
    1. Salam november jugak sally..
      terima kasih kt sally jugak sllu jenguk2 and tglkn jejak

      Delete
  31. tahniah buat semua yg tersenarai.. memang terbaiklah ;)

    ReplyDelete
  32. in shaa ALLAH satu hari nnti nak naikkan nama sendiri lak dalam top komentator akak ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi2... mcm berazam je tuu... tp akk bknnye ade hadiah nak bg pon amy... akk mmpu hrgai je

      Delete
  33. RAJIN DEPA KOMEN... TORBAIKLAH... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala shad pon same jugak kan... komen skli harung je

      Delete
  34. semoga semuanya baik2 aje ayuuu. scha doakan dri jauhh.

    ReplyDelete
  35. nama sis tak masuk tuk Nov..so maybe Dis ke hikss

    ReplyDelete

Tabung Firash