Tabung Firash

Friday, 26 September 2014

Bonanza Sushi King September 2014



yeeeeaaayyyhhh sempat jugak layan bonanza hari2 trakhir ni
itupon sebab en asben yang merajinkan diri nak keluar cari barang dapur
Padahal baru je pergi bulan June lepas

Macam biase lah kitaorang makan kat Jusco Bukit Raja

siap text aku lagi tu nak mengingatkan

ok banyak ni je ktorang makan...


bile aku rase muke aku makin tembam 


sebab baju ni lah aku terpakse tunggu en asben setel meeting dia ng geng2 honda dia tu sampai ke tengah malam
aduhaiiii
Punggung aku ni nak duduk kat kerusi empuk2 je
dapat duduk kat sofa sedap gak
sampai umah terus pengsan 

Esok en asben patutnye ade Progam Honda Day Malaysia kat Sepang
Tapi sebab kene kerja, rasenya tak mungkin kott pergi


8 comments:

  1. hye..yum..yum..nmpk sedap la..
    khaty 'tag' untuk The Versatile Blogger Award(tak reti nak buat link)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamakkk.. kene taq lagi... ok Khaty, ade gak pasan..
      nnt ayu join ok.. tq sudi tag

      Delete
  2. Replies
    1. hehhehe tak sakan makan pom yaya.... mane yang dapat capai tu ngap jela

      Delete
  3. Xreti mkn sushi.. Hihi.. Tekak kmpng sngt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamakk..
      memang tak boleh masuk ke pe mimie
      dulu en asben tak makan jugak
      sekarang dia plak jadi antuuu sushi

      Delete
  4. Replies
    1. hehehe stengah orang mmg tak boleh masuk dgn sushi ni zumal
      kene cube2 lah baru tau leh kene dgn tekak ke tak

      Delete

Tabung Firash