Tabung Firash

Sunday, 28 September 2014

Paris Souvernirs Giveaway by JINDRISSKA

Assalamualaikum semua
Eh ehhh kene tag pulak kite ye ajak join GA
Dengan dua2 mama pulak tu

(klik banner untuk join)



Senarai hadiah untuk dimenangi:
  • Hadiah Utama          : 20 x keychain Eiffel Tower
  • Hadiah Sampingan  : 3 x poskad Eiffel Tower
  • Hadiah Saguhati      : 3 x maps Paris 2014


Syarat2 penyertaan:

  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
  • Siap!
GIVEAWAY BERAKHIR 28 OKTOBER 2014
(jam 11:59 tengah malam, waktu Malaysia)

Mangsa tag : sori lah ye sebab tag
 kak khaty
kak sofu
cik diana 

40 comments:

  1. akak ayu anda di tag http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/09/first-time-segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamakkkk
      ok yaya
      insyallah nanti free ayu join deh

      Delete
  2. budak tag ayu :)
    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/09/preloved-giveaway-by-annur.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye baik la budak
      nanti ayu join yeee
      tq sbb tag

      Delete
  3. Replies
    1. ehh jangan lah paggil akk anis..
      tah2 awk lagi tua tauu
      aiyoo nampk ayu ni berumoq ke??

      Delete
  4. good luck..ain pun kena tag giveaway ni^^

    ReplyDelete
  5. best of luck! =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  6. Good luck! Akak pun sertai GA ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you kak farrah
      Gud luck kt akk jugak....

      Delete
  7. Asalam ayu..tak sempat la nak join..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh sempat je kak..
      sebulan lagi ni tauu kak...

      Delete
  8. goodluck!

    baru nak singgah blog ni. hee cantek gambar kt header tuu. sweet ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeeee terima kasih nadyya
      waaahhh ade orang puji
      kembang jap
      hehehhee

      Delete
  9. gud luck dear..ty coz singgah blog Lissa

    ReplyDelete
  10. Dah join juga :) Good luck :)

    ReplyDelete
  11. Wah wah wah rajin Ayue join segmen ..Semoga berjaya ya ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kene join ni kak lya
      tak rugi pon mencube nasib
      mane tau kot2 ade rezeki kan

      Delete
  12. Good Luck..
    singgah dari Segmen yang Sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah sini khudri

      Delete
  13. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  14. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete

Tabung Firash