Tabung Firash

Tuesday, 23 September 2014

Hari Malaysia - Sunway Pyramid Tower Hotel

Assalamualaikum semua
Entry tertunggak dah berapa hari
Mood nak manaip ke laut je
Jalan2 blogwalking je kerjanya 2 3 hari ni
Join GA sane sini
Kalau lah aku ni jenis yang bertuah
Alahaiii bile tah mase nye

 Hari Malaysia lepas famili mertua aku sampai ke Klang 
Aku abiskan mase hampir seminggu dengan dorang
Abah en asben datang berkursus di Hotel Sunway Pyramid Tower 
Macam biasalah bawak sefamili join sekaki 
Aku dgn en asben pon tak ketinggalan
Beramai2 lah kite penuhkan sebilik tuuu

credit to tyhah
aku tak ambek gamboo pon kat sane
fon pon tak bercaj

moh layan gamboo je
tak teratur nak menaip dah

walaupun dah bertahun dok ulang alik sunway pyramid ni
Tapi 1st time aku amek gamboo singa ni



Tak cukup corum ni
Adik ipar and biras xdop

Kalau bab posing kasi je kat adik li
pandai lah dia nye


ha kan da cakap kasi je kat dia
ni dah masuk hari laen dah ni

Hari sebelum ceck-out
Kunun2 nak makan steamboat
Tapi cm rugi je bile yang laen tak berapa nak makan banyak
So decide nak makan area rumah famili aku je
Sambil2 nak jumpe besan kate pak mrtua aku

Opsss cik ana kite tak ada dalam gamboo pulak

Ade ke patut adik aku kate aku da same saiz dgn mak aku
cissss

Makan kat Ara Damansara je
Berkumpul 2 famili 

Bapak aku siap kate Kelantan dengan KL da macam sebelah rumah je
Pssssssttt hujung bulan dengar cite abah ade kursus lagi kat Shah Alam


10 comments:

  1. Wah, bestnye...meriahkan kalau kumpul reramai ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee tau tak ape cik mimie... sbb masing2 jaoh, bile dapat berkumpul cmni terharu je asenye...

      Delete
    2. Spend Time dengan family memnag seronok :) lagi2 kalau family day..meriah giler...hehehe :)

      Delete
    3. heee tula.. famili ayu blm smpt buat famili day lagi tahun ni.. sllu hujung2 tahun.. tapi mcm tak dapat pergi je.. sob sob sobb

      Delete
  2. Asslmkm.. Sy pnh prgi skli je kat sunway pyramid ni. Msa tu prnh kursus di pj.. Seronok kuar rmai2 dgn fmly kn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaikumslm mimie.. wahh cmne kadaan skg??... ooo ayu da sllu sgt dtg sini,mmg best kalau dapt kumpul ramai2.. walaupon sekejap,tapi cukup bermakna

      Delete
  3. Lama betul tak pergi sunway.. bestnya berkumpul ramai-ramai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. uhh sllu dtg sini jugak ke mama dulu..
      hmm mmg best pon dapat kumpul ramai2...
      meriah je

      Delete
  4. Jalan2 bersama keluarga ..bestnyerr

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh kalau dpat jalan2 ng kak lya pon best jugak kott

      Delete

Tabung Firash