Tabung Firash

Wednesday, 24 September 2014

First Segmen : Jom Tambah Kawan ! By Lieya Yaya

Assalamualaikum
Ramai pulak join segmen ni
So aku pon tak nak ketinggalan
Mule2 yaya buat selama 3 hari je
Ni dah dilanjutkan sampai sebulan tau

Segmen berakhir : 21 Oktober 2014
jom support segmen first dari Yaya


Follow SINI 
Dah follow jangan lupe tinggalkan link korang utk aku follow balik

21 comments:

  1. Terima kasih sudi join segmen yaya :) jom tambah kawan blogger lain di sini : Senarai Peserta First Segmen : Jom Tambah Kawan ! by Lieya Yaya

    ReplyDelete
  2. Cik Mimie singgah dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen sama. Jemput ke blog Aina pula ye~ ^^

    AinaAkmal

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallahh..
      wajib ke sane
      tq sudi singgah

      Delete
  4. done follow..selamat berkenalan..
    dari segmen yang sama gak http://natrah4ever.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berkenalan jugak natrah
      tq sudi singgah

      Delete
  5. good luck ayu..leh tambah kenalan :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak JM.. tula nak tambah kawan banyak2 cm kak JM jugak..

      Delete
  6. singgah sini dari segmen yg sama.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    ReplyDelete
  7. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga...nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayu sllu je singgah ke blog kak ayu..
      dah join dah segmen akk

      Delete
  8. segmen yang sama

    http://azraalyana.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    ReplyDelete

Tabung Firash