Tabung Firash

Thursday, 18 September 2014

Perjalanan Blog Bersama Nur As


Assalamualaikum
Rajin pulak sekarang ni nak join GA dan segmen2 yang dianjurkan oleh blogger laen
Entry aku jugak yang bersawang dalam draf kan

Teringin je nak buat segmen sndiri
Tapi belum tentu ade yang nak join
Belum masa lagi kott

Kali ni join Segmen bersama Nur As
Jom reramai memriahkan majlis

Klik Sini untuk join 

40 comments:

  1. selamat bersegmen..

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen!
    Thanks ye join :)
    Senarai dah update.
    Jom blogwalking!
    http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-perjalanan-blog-bersama.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah nur as.. sok sy terjah sorang2.. now da berat mate da...
      heeee

      Delete
  4. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga...nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak ayu,, sllu singgah sane bile entry baru.
      tQ sudi singgah sini

      Delete
  5. Blogwalking dari segmen yang sama. Good luck :) Perjalanan Blog Bersama Nur as

    ReplyDelete
  6. Datang balas kunjungan. Selamat bersegmen (:

    ReplyDelete
  7. done follow sini
    dari segmen yang sama
    Salam perkenalan
    lagi best kalau tak ada word verification
    tentu seronok lagi blogwalking

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok tq sudi follow Arz Moha...
      salam perkenalan jugak

      Delete
  8. Singgah dari segmen sama. Jemput ke blog Aina pula ye~ ^^

    AinaAkmal

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok aina... nanti ayu ke sane..
      jgn isao

      Delete
  9. Selamat bersegmen :)
    http://ratupimples.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. teima kasih ratu pimple... ipsss ape ke pggil cmtu??
      terima kasih sudi singgah

      Delete
  10. join jugak ~~~ selamat bersegmen... good luck..

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

    ReplyDelete

Tabung Firash