Tabung Firash

Saturday, 27 September 2014

Tote Bag




Ni lah hasilnye setelah hampir setahun dok terperap dalam lemari..
aku beli asenye awal tahun ni tau
Dah siap2 gunting da
Tinggal nak jahit je
Tapi tak tahu lah kenapa rasa malas menjahit tu datang membuak2

Sekarang ni je rajin pulak nak menjahit
So siapkan lah benda yang tertunggak
Comel tak?? Cantek tak?
Sape nak????

Hahahah mengasah bakat yang lame terpedam kononnye
Ohhh my pinky lak tu..
Kalau lah jumpe kaler hijaoo

30 comments:

  1. cantikk. buat la giveaway. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak cik fafa...
      belum ke tahap tu lagi nak buat GA
      kang tak ade sape nak join
      heheeh

      Delete
  2. terernye menjahit. hai rakan sebaya. sory main redah panggil kakak. tapi sweet gak panggil kak ayu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo jgn begitu la... xmo la npk tua sgt... xde la teror mane.. takat cube2 je budak

      Delete
  3. Replies
    1. tak ade nak kreatif mane lah ahmad...
      bukak tenet je
      sume dihujung jari la katekan

      Delete
  4. cantiknya! Lepas ni boleh la tempah, HEHE

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamakk...
      lepas ni kene buat try and error dulu baru boleh tempah laa...
      hehehehe

      Delete
  5. eh cantek lahhh. best nye pandai menjahit. Nak satu tote bag. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhh nak satu??
      ha amek lah yang ni as..
      buat pon xtau nak letak ape
      heeheheh

      Delete
  6. akak, buat la GA.. boleh anis menang beg comel hasil jahitan akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayoyoo... belum pandai lagi lah anis nak buat2 GA nie...
      maklumla baru sebulan ni aktif..
      kang tak ade yang join pulak

      Delete
  7. Cantiknye..pandai Ayu..kalau Cik Mimie mesti tak jadi..hahaha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah..
      tah2 lagi pandai cik mimie...
      alaahhh kalau tak jadi yang ni jadi bnd laen kan

      Delete
  8. Pndainya buat beg.. Bila la diri ni nk rjin menjait..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye yeee lepas pantang boleh operasi menjhit lak mimie

      Delete
  9. rajinnnyaa buat beg. comel. comel. hehe. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh ni baru satu nie...
      nnt try buat kecik2 plak

      Delete
  10. Amboi rajinnya.. GAMBATEH TAU :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. GAMBATEH tu ape sis??
      heheheh baru nak rajin ni
      kalau tak mmg lame tak sentuh ni dah

      Delete
  11. Hehehe kalau tanya saper nak ..Kak Lya nak hahhaha ..comel la Ayue ..pandai buat tote bag ..Buatkan satu utk Kak Lya ya ,.hhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh insyaallah kak lya..
      kalau ayu pndai da jahitkan da tok semua
      kene try2 and error dulu..
      nnt bleh lah bagi kat sape2 yang sudi

      Delete
  12. Terima kasih ella...
    Tey and error ni

    ReplyDelete
  13. cantik laa tote beg tuh.. terjatuh hati jap dengan beg tuh.. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aikk jaohnye berjln smpi kt sini kak eyda

      Delete

Tabung Firash