Tabung Firash

Sunday, 28 September 2014

First Time Segmen : Blog Review


Join Segmen lagi
Sebab kene tag dgn cik yaya kite ni
Kali ni jom support segmen blog review dari kak nur baiyah
Tak susah pon
Jom jom
 
(klik banner untuk join)

Blogger yang bertuah boleh dapat hadiah misteri tauu
Apa lagi
Moh lew iteeew

30 comments:

  1. HAI...

    Akak join jugak segment nih. Semoga berjaya buat kita. Hihihi.

    ReplyDelete
  2. yay join . hehe . good luck kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeeeaaayyy kene join...
      xmo yaya kecik ati nanti...
      tq yaya
      gud luck kat awak jugak

      Delete
  3. Selamat bersegmen dan semoga berjaya...nak join juga tapi sibuk buat biskut...jemput datang rumah eya Ayumie....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheehhe.,.. tak ape nanti ade mase boleh join...
      hhehe kalau dekat mmg dah pergi da diana

      Delete
  4. All the best, Ayu.
    Semakin rancak join segmen akak tengok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe tq kak...
      Ha tula terancak pulak...
      Sambil2 tak ade keje
      Maklumla baru nk berjinak2 kan...
      Mcm syok la pulak

      Delete
  5. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah
    Ade singgah dari segmen yang sama

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/first-time-segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen dan good luck :D

    ReplyDelete
  7. terima kasih banyak2 sbb join yer..nice blog..good luck dear !
    result da kuar...check kat sini

    http://nurbaiyahsyaeran.blogspot.com/2014/10/pemenang-first-time-segmen-blog-review.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. same2 kak...
      insyaallah nanti semak ye

      Delete

Tabung Firash