Tabung Firash

Saturday, 20 September 2014

Giveaway 2014 Mialiana.com

Assalamualaikum semua
Mood pagi2 ni nak sertai GA dari mialiana
Jom reramai memeriahkan majlis
Hadiah2 menarik tau



Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana Aynora SewaKeretaSabah ProvideNetwork TengkuButang IeyzartdSyahieyr FuzaMusa YatiAdam ZafirahZarrae Cekelatmanih DayangDeno EngkuMuzahadin PetakBunga AinimRashihah KaryaMahirah Azhafizah Zaidalifah FatihahFazlin FatinFarhanah NiaEmkay SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join....

97 comments:

  1. salam ayu... ada like button semua sponsor dalam entri. kena login fb dulu baru nampak. cuba ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo mungkin fesbuk pc kat opis ni kene block..
      xape lah nanti balik kerja ayu buat ye kak mia

      Delete
  2. Replies
    1. tq mama amir...
      tq jugak sbb sudi singgah

      Delete
  3. Good luck ayu.
    Done singgah sini jugak.
    :)

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya ye Ayunie...sis JM follow sini..keep on reading ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. waahh kak JM komen post kite lak
      Tq kak sudi singgah

      Delete
  5. datang dari segmen Saya Sayang Blog Saya..menambah jumlah follower kat sini...salam kenal tuan rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq jaj kamsiah..
      nanti tambah followe kt page akk pulak yeee

      Delete
  6. aisya dah update dia jodohku part 6 .. jemput baca ya http://aisyaieyka.blogspot.com/2014/09/dia-jo

    ReplyDelete
  7. Good Luck Ayu, semoga Ayuni antara 40 org terpilih tu aminn

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe insyallah kak JM belum pernah nak bertuah pulak
      Mane tau berkat doa akk kan?? aminnnn

      Delete
  8. Done Follow You
    assalamualaikum...Singgah dari GA yg same....good luck for u.....
    http://cikash.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok follow sane jugak..
      thanx sudi singgah sini

      Delete
  9. singgah dari segmen yang sama
    semog aberjaya menangi hadiah menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. doa2kan lah.. blm pernah bertuah nk menang segmen ni
      tq arz moha

      Delete
  10. salam..singgh cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum.
    Good luck dear.

    Jemput join Giveaway Saya Nak Sihat. Hadiah LUMAYAN akan diberikan kepada 5 org pemenang. Hadiah bernilai hampir Rm1000

    http://hidayahbtmohamad.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-sihat.html?m=0

    ReplyDelete
  12. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html (10oct)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html (20oct)

    ReplyDelete
  13. Selamat bersegmen Ayu
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. salam.... singgah jalan2 follow sini..... good luck dari segmen sama...jemput ke blog sy =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sbb singgah and follow...
      nanti ayu ke sane ye

      Delete
  15. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee tq sudi singgah...
      nanti ayu jenjalan ke sane pulak ye

      Delete
  16. ayu dtg dari giveaway yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga...nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setiap entry baru ayu sggh sane... jgn isao... ade mase ayu akn join segmen...

      Delete
  17. good luck sis..:)
    singgah dr GA yg sama
    http://ciksitionline.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sis norasikin
      nanti ke sane pulak kite yee

      Delete
  18. semoga berjaya! =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik fafa
      nanti terjah sane lagi

      Delete
  19. singgah melawat ^___^ goodluck! hiks.

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html ]

    ReplyDelete
  20. dari segmen yang sama... singgah n follow sini :) selamat bersegmen...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akan balas kunjungan awak tu..
      terima kasih sudi singgah

      Delete
  21. Good luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih azwar syuhada sudi snggah
      nanti terjah ke sane pulak

      Delete
  22. singgah melawat dari GA yang sama..goodluck..

    http://liazakiahcerdik.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah
      Gud luck jugak

      Delete
  23. ayu, izan follow sini & gud luck.. jemput singgah blog izan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah ke sane pulak
      tapi nape tak letakkan link sekali
      sennag nak terjah

      Delete
  24. Singgah dr GA yg sama...moga berjaya

    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  25. Salam. Terima kasih sudi join Giveaway 2014 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemasikini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

    Good luck (^_^)

    ReplyDelete
  26. blogwalking sini dari segmen yg sama....good luck ya!

    ReplyDelete
  27. all the best...blogwalking dari segmen yang sama...

    http://suriaamanda.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  28. Singgah dari segmen yang sama..all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cikgu sudi singgah
      nanti ke sane pulak terjah

      Delete
  29. Salam, Ayuni datang blogwalking dari segmen yang sama. Good luck :D

    Dijemput join segmen Ayuni juga ya: http://ayunirafilah.blogspot.com/2014/09/mencari-pemilik-barang-pre-loved-untuk.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terma ksih sudi singgah
      insyaallah ade mase nanti ayu join ye

      Delete
  30. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  31. Blogwalking dari segmen yang sama.. Done follow.. All the best.. Goodluck.. :) http://sisnurul92.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sis nuruk sudi singgah
      akan ke sane pulak ye

      Delete
  32. ziarah sini dari http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html :)

    ReplyDelete
  33. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    ReplyDelete
  34. singgah + follow di pagi raya.. selamat hari raya.. ^^ jemput join segmen shawal.. :) KLIK >>> Segmen Jom Tingkatkan Follower

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aidiladha jugak
      inysallah akan join nnt ade free
      tq sudi invite

      Delete
  35. Assalamualaikum.
    Singgah dari GA yang sama.
    Jemput singgah blog saya juga yer, YANA PINK BLOSSOM
    Isi tabung nuff Proton juga (^^,)

    ReplyDelete
  36. Salam, shad blogwalking dari ga yang sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  37. Salam, shad blogwalking dari ga yang sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  38. salam , jln2 blogwalking smbil follow2 blog yg sya blum follow :)

    http://ssurianahyana.blogspot.com/

    follower ke- 105 kat sini ^_^

    dapatkan hadiah menarik daripada whohaa....
    (lawati link dibawah)
    http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/06/apa-itu-whohaa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok done follow sane jugak
      tq sudi singgah and folloe ye yana
      insyallah nnt ade mase join

      Delete
  39. Replies
    1. ok mayang...
      nnt ke sane singgah plak ye

      Delete
  40. tahniah..

    http://www.mialiana.com/2014/10/pengumuman-pemenang-giveaway-2014.html

    ReplyDelete
  41. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete

Tabung Firash