Tabung Firash

Wednesday, 25 March 2015

Babby Carrier SC 650 4 WAY

Assalamualaikum selamat pagi semua
Kesibukkan melanda diri betul sejak akhir2 nie

Semua post tersimpan kemas dalam draf tunggu mase dientrykan
Kali ni aku nak share carrier yang kami beli

Mulanya ingat tak nak beli sebab rasa macam tak berguna 
Tapi ada satu kejadian tu 
Masa tengah dok shopping barang dapur kat Jusco
Tiba2 Firash merengek rimas dok lame2 dalam stroller tambah lapar
Maka en asben pon angkatla Firash
Aku dah pegang troli Jusco
Asben dah pegang Firash
Sape pulak yang nak pegang stroller??

SC 650

 En asben lame dah dok berkenan dengan kuning ni
Ada 4 cara

SC   652

Ni pon 4 cara gendongan baby jugak
Tapi yang ni tak support tulang belakang baby
Bak kate promoter tu la
Aku dgn en asben mengiakan jeee
Harga pon same dua ni
RM 99.90

SC 653 

Tapi laki aku kate tak safety
Hahahahahah
Dah dia dok kenan kan kuning tu memang yang lain buat2 tak nampak la
Yang ni murah sikit
RM 39.90

 
Ni la gaya en asben dan Firash
 

32 comments:

  1. Hi Firash... Firash nak jumpa abang Firash tak? Ha ha ha ha... Anak aunty pun nama Firash juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa kalau la abg Ash tu sudi nak jumpe adik firash je kan??

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Beli dekat jusco mn ni?? hihi nk carik jgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni beli kat jusco bukit tinggi
      tapi semua jusco memang ade

      Delete
  4. alolo..comelnya firash kat dalam baby carrier tu..senang la jalan pasni kan..firash pun nampak selesa.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah setengahjam pertama nampak la selesa
      nanti lame2 naik rimas jugak dia

      Delete
  5. Replies
    1. Ikot pada kita jugak kak..
      sebenarnya kehendak je pon
      tapi untuk lebih memudahkan
      skg mcm2 stye pon ade dah

      Delete
  6. Sekarang nie mudah nak bawak baby jejalan kan ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha senang sikit
      campur takde la rasa lenguh sangat

      Delete
  7. Replies
    1. hehhehe...
      tgu nak lya nanti'
      mesti comell jugak pnya

      Delete
  8. tooomeynyaaa dia siap ada topi.. ehehe geram..

    ReplyDelete
    Replies
    1. topi yang firash pakai ke carrier tu siti
      hehehehe

      Delete
  9. chomelnye dia dalam tuhhh....hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe mule2 muke pelik je dok dalam tu kan

      Delete
  10. Comelnya Firash.. mudah jugak bila dah ada benda nih.. nanti untuk anak kedua dan seterusnya dah tak payah beli.. boleh guna yang ni lagi.. jimat skit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak eyda
      nanti senang kalau nk kuar mane2 da
      kalau xmo dok dlm stroller kite gendong la cmni

      Delete
  11. Wahh...lepas ni daddy dan mama firash senang nak gerak...Firash pun comel jak duduk lama tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha senang sikit
      xde la berat sgt nak dukung

      Delete
  12. Nampak comfy je si Firash. Gambar belah kiri tu comellll :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala belah kiri je kak farrah..
      belah kanan tu dia terkejut jap..

      Delete
  13. Seronok je firash duk dalam carrier tu. Best kena peluk. Damia punya pun ada, guna kejap ja.

    ReplyDelete
  14. Boleh rekemen dekat akak Cik Mimie nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha boleh2...
      skg mcm2 jenis ade cik mimie..
      nak pakai yang kain tu lg senang
      ni sebab laki yang pakai kan
      tu beli ni
      ayu pon xpenah nak dukung firash pakai ni

      Delete
  15. Comey firash dalam.tu.. pic belah kiri comey tgk dia... geram nak cubit pipi dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha geram meh la dtg jmpe firash ni aunty ekin

      Delete
  16. wahhh Firashh
    mesti terbuai-buai je dok dalam dakapan

    ReplyDelete

Tabung Firash