Tabung Firash

Tuesday, 17 March 2015

Watermark by Aina Akmal

Assalamualaikum semua
Lame tak bersiaran
Tenggelam timbul pulak kite ye
Insyaallah pasni cube timbul je sampai korang pon naikmenyampah
Wahahahahah
 
Hari ni nak share sesuatu yang dah lame dah aku dapat
Sori dikNa baru dan nak gune

Sebenarnya watermark ni dikna dah bagi kat aku sebelum aku bersalin lagi tauu
Bayangkan sekarang Firash pon dah 4 bulan
Berapa lame aku simpan entry ni
Saje2 je mintak dia buatkan
Akhirnya dapat
Dan sekarang aku gunekan
Tak kan nak siakan pemberian dari orang kan..

Cantik tak?
Mengikut tema blog aku kan
Blog aku pon dia jugak yang buatkan
Bak kate sis JM
Tangan Aina ade sentuhan magic tauu

Jom kite lawat Dikna 
Yang sekarang ni dok buzy sangat tuu
Thank dikNa
Akak suka sangat and hargai sangat

18 comments:

  1. camtik..sesuai dengan theme blog..

    ReplyDelete
  2. Dikna memang ada magic touch..semua yang dia buat sangat awesome!!! Tahniah ayu..cantik watermark tu..

    ReplyDelete
  3. cantik dan sesuai dengan tema blog ayu..

    ReplyDelete
  4. Cntik..bukan mudah nak buaat tu

    ReplyDelete
  5. eh,comelnya..nak terjah la blog dikna lepas ni..tq for sharing..

    ReplyDelete
  6. Cantik & sesuai sangat dgn tema blog ayu. Sedondon!

    ReplyDelete
  7. cute sangat warna nya sesuai lah sgt dgn Ayu yg kelihatan manja tu

    ReplyDelete
  8. mmg kelihatan Aina ni agak sibuk kerana jarang nampak beliau di mana2 blog skrg nih

    ReplyDelete
  9. alolo.. sangat comel.. dr tangan aina mmg comel je.. hoho :)

    ReplyDelete
  10. Comelnya nak gak ads watermark la... hihihi nak try design sendiri

    ReplyDelete
  11. Cantiknya, memang menjadi sungguh tangan dikna ni. Mesti ada blink-blink tu. Dikna dah busy sekarang ni

    ReplyDelete
  12. ehehhe Aina sibuk balik sekolah..

    ReplyDelete
  13. Memang cantik watermark dik ayu ni.....ada blink2 macam blognya juga....

    ReplyDelete
  14. Sentuhan Aina memang cantik n awesome :)

    ReplyDelete
  15. xbole pulak bukk website dik na tu...nk tempah jugak...huhu...

    ReplyDelete

Tabung Firash