Tabung Firash

Sunday, 1 March 2015

Keychain I AM & Pillow Neck

assalamualaikum semua

Ni percubaan ketiga dah
Lain kali kene tukar kaler pulak


Disebabkan kawan aku
Buat jugak lah
Tapi agak lame aku nak siapkan pillow neck dia nie
Macam2 dugaan betul

Benang2 putus la
Zip salah beli la
Getah hilang pulak
Akhirnya lepas 2 minggu baru siap

Thanx Effa sebab saje2 order
Nak lagi bgtau yee
hahaha

37 comments:

  1. Ayu, bukalah order utk I AM,...tu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hutang i am blm langsai lg kak farrah...
      kene btl2 ok baru leh open
      heeee

      Delete
  2. mcm bestnya Ayu
    kiut juga..
    bila nak open order
    roger akak ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai lak yg minat yee...
      hehehe..
      insyaalah..
      kene kemaskn lagi ni

      Delete
    2. yezzza
      boleh buat side biz pula lepas ni :)

      Delete
    3. insyaallah kak sofu
      doakan lah ye

      Delete
    4. ayu
      nak belajar ngan ayu la..
      tapi kena tunggu beli mesin dulu hehehee

      Delete
  3. cantik tu.. macam nak order ja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu..
      klu open order sape je nk pon..
      xmenang tangn lagi lah,,
      firash klu bleh kene tinggl xape

      Delete
  4. cantik laaa kak :) alahhh yaya xminat bab kaitan jahit2 ni . hadoii . kena amek ilmu dri akak lah ceni .

    ReplyDelete
    Replies
    1. akk pon xpandai yaya
      tp sebab minat kan

      Delete
  5. Replies
    1. acah2 buat tu ha cik mimie...
      bantai je asal jadi

      Delete
  6. Memg cntikla ayu, tringn juga lya da mesin sulam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli lya..
      ayu 3 tahun kumpul duet nk beli mesin ni tauu

      Delete
  7. wah lawa-lawa... saya memang x la nak buat benda ni semua. malas. heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau malas semua pon xjadi..
      akk ni rajin sikit je dr malas tuu
      hahahaha

      Delete
  8. Assalam ayu,
    santek la pillow neck tuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  9. suka betul kak wana tengok tau..ayu ni diam2 ada bakat menjahit juga ya..boleh buat pendapatan sampingan tu ayu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak...
      minat je kak..
      pandainye tak pon

      Delete
  10. Replies
    1. haha insyaalah
      nk order kne ade tahap kesabaran yang tinggi

      Delete
    2. Xpe sabar menunggu hihihihi

      Delete
  11. cantiknyer ayu.. nak tempah juga. huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  12. sangat rajin n cntek sgt la kak :)

    ReplyDelete
  13. Cantik la ayu. Jeles betul tengok orang pandai jahit ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ishh ayu pon jeles jugak tengok orang lain pandai menjahit tauu

      Delete
  14. salam, hee mana keychainnyet? hihi

    ReplyDelete

Tabung Firash