Tabung Firash

Thursday, 5 March 2015

GIVEAWAY NOVEL ALAF 21 BUAT RAKAN BLOGGER ZAMANI ABE


Assalamualaikum semua
Jalan2 terserempak plak GA ni dekat umah cik mimie
Sempat lagi nak join hujung2 ni


Da lame tak baca  tak beli novel
Kalau dapat ni seronok jugak kan..

Tarikh Tamat : 5 Mac 2015 2pm

20 comments:

  1. kak wana doakan ada rezeki ayu..dapat la baca novel kan ;D

    ReplyDelete
  2. wah novel ala xleh nk join guna HP ni susah sikit buka blog

    ReplyDelete
  3. dah tamat.. semoga ada rezeki buat ayu..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Adoii.. typing error... hehe.. semoga berjaya...

      Delete
  5. alaaaa...dah tamat ehhh...terlambat suda huhuhu

    ReplyDelete
  6. ayu dtg dari giveaway yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye.. boleh la nanti follow blog ayu dan join segmen yang ayu buat..tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/02/giveaway-novel-alaf-21-buat-rakan.html

    ReplyDelete
  7. Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  8. Akak pun ada join juga ni.....tapi tak ada rezeki....huhu....

    ReplyDelete

Tabung Firash