Tabung Firash

Friday, 20 March 2015

Bag Tag Untuk Firash

Assalamualaikum dan selamat pagi semua
Hari ni nak kongsikan bag tag yang aku buat untuk Firash

Senang nanti kalau apa2 hal pengasuh nak kol
Aku letak dekat bag baju firash je


41 comments:

  1. Ayu, please consider utk ambil tempahan huhuhuhu akak teringin dah ni! Comelllll!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaa boleh tapi untuk org yang tahap kesabaran yg tinggi jela
      kekekeke

      Delete
    2. Demi bag tag comel ni, rasanya sanggup akak didik sabar supaya tinggi :)

      Delete
    3. amboi sungguh2 kak farrah
      nanti akk msj ayu yee

      Delete
  2. cutelah...lagi cantik dari beli di kedai

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee terima ksih sis JM
      mesin yang buat pon

      Delete
    2. Betul kata Sis JM tu. Lagi cantik dan kemas dr beli di kedai :)

      Delete
    3. ayu xtau lak ade jual kat kedai

      Delete
    4. Ada jual kat kedai kualitinkure sikit... ayu ni nampak kemas... kak ekin nak tempah inshaAllah bulan 12 nuh...hihihi

      Delete
  3. Replies
    1. kalau ikott rajin tu mmg la
      tapi mase je yg xada

      Delete
  4. cantik laa akak nak order.. please, boleh kan Ayu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh
      tapi kene byk2kan la bersabar
      hahhaha
      nanti wasap je ayu ye

      Delete
    2. Betul ke ni, Ayu? Dah boleh place order ke ni?

      Delete
    3. amboiii kak farrah
      nampak je ye kalau open order..
      insyallah boleh kak farrah..
      kalau sabar menunggu

      Delete
  5. cantikkk dan omeyyyyy :D nak satu ! hehe

    ReplyDelete
  6. alahaiiii, comelnyaaaaaaaaaa :)

    ReplyDelete
  7. Comelnya ayu... nak tempah please

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee nanti wasap ayu ye kak ekin
      tapi kene byk2 kan bersabar
      kekangan waktu skg nie

      Delete
    2. Ok ayu... bereh nanti kak pm... dah no boleh la pm lepas ni...hihihihi

      Delete
  8. Replies
    1. terima ksih lya
      hasil tangan lya pon ape kurangye

      Delete
  9. Akak siap pakai marker pen tulis kat beg anak-anak akak, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha kan
      dulu mak ayu pon mcm tu jugak tauu

      Delete
  10. buat sendiri ni ? peeeergh Mama Ayu kite.. cantik oookay..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha buat sndiri gune mesin je
      hehehehe
      terima kasih ct
      ayu pon baru nak mencube2 ni

      Delete
  11. wat sendiri ehhhh....chantekkkk...kreatif hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha buat sndirii..
      terima kasih deanna...

      Delete
  12. Replies
    1. kene byk belaja lg ni kak diana
      terima kasih

      Delete
  13. Bakat yg lama terpendam..hehe..comel sgt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tak penah nak pendam sgt la cik mimie oii

      Delete
  14. cute...
    kaler combination yg cantik..:)
    good job ayue

    ReplyDelete

Tabung Firash