Tabung Firash

Saturday, 7 March 2015

Burger Bakar Kaw Kaw Uptown Kota Damansara

Assalamualaikum semua
Dinner ape malam ni

Ni dinner minggu lepas aku nie
Sape yang dah selalu datang UPTOWN Kota Damansara?

Aku??
Memang selalu jugak datang cuci2 mate
Nak2 kalau teringin nak makan burger bakar

Sejak Asben kenalkan aku dengan Burger Bakar Kaw Kaw ni
Aku dah tak pandang dah Burger bakar lain
Siyes memang thorbaik wey


Ni en asben yang order tauu
burger kawin rasenya
Nak puaskan nafsu teringin dia ke apa tah
Nasib baik habis

 Aku punya dah selamat masuk mulut tak dan nak bergambar 
Maklumla bile ada anak kecik nie makan pon tak boleh sekali
Kena makan gilir2

Menu wajib
Cheesy Fries!!!

Selain Uptown Kota 
Ade cawangan lain jugak
Korang tengok SINI 

 Selamat Menjamu selera

31 comments:

  1. burger kawin? hahahah.. saya pernah try burger bakar kat sungai ramal je.. tempat lain belum lagi... nak g uptown dah dekat sangat dah tu. one day ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak selalu gak ke sana,...tapi tak prnh cuba lagi burger kaw kaw ni :)

      Delete
    2. eh yeke akk sllu g sane...
      alaaa nanti g hello2 laaa
      bile la dpt jmp kak farrah ni kan

      Delete
    3. Insya Allah, one fine day :)

      Delete
  2. Salam singgah pagi dik ayu....wahhh....nampak sedap jak burger tu...diana belum pernah lagi makan burger2 tu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee sedap
      tapi kalau ayu mmg xlarat nak abiskan pon

      Delete
  3. sedapnye burger bakar.. aduhhh.. bila la nak dpt makan burger bakar mcm nii.. xpenah lagi laa makan burger besar2 mcm nii.. hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. la yeke
      kene la try ieka
      baru puas makan
      sedap lagi dr bege mcd tauu

      Delete
  4. sedapnye burger bakar.. aduhhh.. bila la nak dpt makan burger bakar mcm nii.. xpenah lagi laa makan burger besar2 mcm nii.. hehhe

    ReplyDelete
  5. amboii nama burger.. burger kawin ya.. hehehe.. apapun tak pernah lagi makan burger sebegini besar.. ntah bila laa nak merasa.. maunya kena kongsi2 nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha sebab dia kawenkan bege daging ng ayam
      hehehe
      asben ng adik ayu mmg tak berkongsi pon

      Delete
  6. wah sedapnya. leh try lah. lagipun mamamyja available juga dekat area2 damansara. hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..
      kira dekat la jugak ng uptown kota tu kan

      Delete
  7. Memang nak pak menyelerakan...lagi2 Cheesy Fries tu..sedapnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup sangat2...
      wajib tau makan fries tu
      walaupon xmkan bege

      Delete
  8. Aish cheese frise sdpnya plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape penggemar cheese mmg patut cube
      lagi sedap dr wedges kat kfc tau
      bagi tekak ayu la

      Delete
  9. waaaa...tingginye burger tuhh...meleleh lak air liur tgk hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh lap lap balik
      aishh sampai ke meja air liur tuu
      heehehe

      Delete
  10. Terus lapar tengok burger bertingkat-tingkat! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula ayu dok tgk balik pon jadi lapar nie
      ase nak pergi lagi je dlm mase terdekat ni

      Delete
  11. Kak ekin pernah try bunger bakar dekat sebelah klinik balqis kat kb nuh... muat la.kalu makan hari2 huhhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh kat kb xpenah try lagi..
      xpenah npk lg mane jual bege bakar ha

      Delete
    2. Kat sbelah hong leong bank berdepan dengan pizza hut... situ ada jual burger bakar...

      Delete
  12. Boleh habis ke burger tu?? Macam besar jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. asben makan abis mamafarhana
      ayu makan yang setinggkat pon tak lalu nak abiskan ha

      Delete
  13. amboi besarnya burger..cheese meleleh tu yang buat kak wana tak tahan tengok..lahai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kan kak wana...
      sane ade jugak ke bege bakar chesse meleleh cmni

      Delete
  14. Kena try ke KD gak ni...
    Dulu ada burger bakar kat area rumah tapi sekarang dah tutup pindah tempat lain plak

    ReplyDelete

Tabung Firash