Tabung Firash

Sunday, 8 March 2015

Sugar Glider Bonding Pouch

Assalamualaikum semua
Sihat ke masing2

Hari ni nak tunjuk bakat yang tak seberapa nie
Kalau mane yang tau aku memang ada bela sugar glider
Tapi disebabkan komitmen aku semakin besar
Aku jualkan kesemua sugar glider aku

Untuk hilangkan rasa rindu
Aku jahitkan Bounding Bag untuk anak2 kawan aku
Saje suke2 nak bagi sebab gian nak menjahit bag kan

Dan ini hasilnya
Taraaaaa...

Dia kata kaler apa2 pon
Aku bedal la kain mane yang ade
Dilla request nak saiz besar mmg besar dah tu kan?
Kalau perasan aku ade sulam 'my precious'
 Silap kecik sangat pulak

Apa yang terkurang halalkan jela ye...
Harap anak2 bulus awk tu selesa

33 comments:

  1. Lahai.. Cantiknya..pandai ayu..

    ReplyDelete
  2. ingatkan bela semula sugar glider tu ayu

    ReplyDelete
    Replies
    1. xboleh nak bela da..
      ade firash kan acik

      Delete
  3. kreatifnya ayu.. laa dah tak bela ke sugar glider..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak bela da
      xlarat nak uruskan da kak eyda
      mane nak tgk anak lg
      tgk glider lg

      Delete
  4. cantik..buat banyak2...boleh hadiahkan kat budak2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo xlarat nak buat byk2 kak diana
      leceh nak buatnye

      Delete
  5. pandainya ayumenjahit. leh la tempah bag lappy? huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkkk beg lappy
      alamak mamamyja
      tinggi sgt harapan tu
      tak termampu nak capai lg tu

      Delete
  6. Cantiknya Pouch tu..mesti anak bulus tu suka :)

    ReplyDelete
  7. ooooo patutler..gambar profile g+ tu gambar sugar glider

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe yela
      nak buh gamboo sndiri malu

      Delete
  8. Replies
    1. ni je mampu lya
      nak jahit baju mcm lya ayu xpandai

      Delete
  9. huihh...comelnyeeee...untungkan kalau pandai menjahit nih..mcm2 leh buat hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee untung lagi kalau byk mase tauu
      skg xde mase nak menjahit pon

      Delete
  10. Oh dah tak de dah ye sugar gliders, ayu....tak rindu ke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti la rindu kak farrah
      tapi sbb da ade firash
      rindue firash lagi
      heheheh

      Delete
    2. Tak apa...demi si bam bam Firash :)

      Delete
  11. Sugar gliders wow sayang kan xpe berkorbam

    ReplyDelete
  12. Untung sugar glider tu dapat beg comel gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe nak kasi tuan sugar glider beg baru jugak la

      Delete
  13. ayu ni memang berbakat la..cantik jadinya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kan, Wana. Boleh buat bisnes ni :)

      Delete
    2. kak farrah ni setiap entry cmni je mesti sambung2 ye
      hahahah ala kak farrah..
      tengah belajar2 lagi nie..
      lgpon sape nak beli kan
      heee

      Delete

Tabung Firash