Tabung Firash

Monday, 2 March 2015

Chocolate Bubble Rice

Assalamualaikum semua

Sape peminat coklat??
Jom kita kongsi sama2

 

Orang kate chocolate jar ke ape ni?
Aku malas lah nak cari2 jar ke balang ke
Letak dalam tupperware je senang

Tapi kalau nak panaskan jangan pulak p rendam penuh bekas tu...
bubuh agak2 jangan sampai tenggelam sudah
nyum nyummm

41 comments:

  1. kan kak kak letak je dalam tuperware . jd laa chocolate tupperware . letak dalm jar hias lawa2 nak trik minat org beli je . heheheh . akak mai sikit ! sedap pulak aihh .hehe

    ReplyDelete
  2. sedap ye..buat makan2 petang..hihi

    jemput ke blog nana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuu.. sedap la...
      sekali hadap
      buat sndiri boleh buat byk2

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Nampak sedap laaa.. Nak sikit Hehehehe =P Btw, saya singgah follow sini =) #200

    http://kakaktiricinderella95.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Ni kalau hadap sambil berblog ni memang tak update la blog nya..hahahah...dok hadap coklat je la..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha,...
      kene hadap smbil tgk tv la..
      klu blog mne nk pegang mouse lg nk pgg sudu lg

      Delete
  6. Sedapnya.. Hbislah klau dpt kat anak sy ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula dapt kt asben kejap je abis ha

      Delete
  7. Ini sekali hadap ramai-ramai tau-tau dah habis ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa tu lah kene buat sendiri tu..
      boleh hadap ramai2

      Delete
  8. Hehe..Cik Mimie bukan peminat coklat :)

    ReplyDelete
  9. macam sedap jer..nak skit.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mai la umh kak eyda..
      ayu buat spesial tok akk

      Delete
    2. bila laa nak ke rumah ayu nih.. kalau dekat dah sampai depan pintu dah.. hehehe..

      Delete
  10. wah, sedapnya!! rasa macam pernah dengar pasal chocolate bubble rice ni tapi xpernah rasa lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap amy..
      mmg best bg penggemar coklat laaa

      Delete
  11. Assalam ayu,
    alaaaaaaaaaaaahaiii
    temptingnya gambor cekelat cayor itu

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumslm..
      hehehe terliur tgk gamba je..
      meh la rase skali
      torbaikk

      Delete
  12. Replies
    1. sedap kak lya
      skali makan mmg xboleh berhenti

      Delete
  13. Lya kurang gemar mkn coklat

    ReplyDelete
    Replies
    1. alah yeke
      jaga badan yee
      tu yang slim melim tuuu

      Delete
  14. rasa nak colek ja coklat tu..aumm..nyum2 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha boleh je kak wana nak colek
      ase lagi byk coklat kak wana buat tauu

      Delete
  15. alergic coklat..takut gumuks hhuhu

    ReplyDelete
  16. like chocolate. yummy, tapi sure manis kan. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup mmg manis..
      tu yang buat sendiri tu..
      bleh tau kurangkan tahap kemanisan coklat tuu

      Delete
  17. Replies
    1. alaaa senang sangat kak ekin..
      nanti ayu publish bile ayu buat lagi ye

      Delete
  18. ok,ok kite dulunya peminat tegar coklat,, tp skg kureng la.. nak kurussssss pnye pasal. tp xkurusss gak.. sadis tol.hahahahaha XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha nad mmg dah kurus la dik non oiii
      nak kurus cmne lagi
      lain la akk ni yang semakin membulat
      pon xsdr diri lagi

      Delete
  19. Nak makan sendiri, buat gu mana pun takpe. Sedapnya tengok coklat tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha ikott mane2 la nak buat
      janji tertutup rapat jgn kasi masuk angin

      Delete

Tabung Firash