Tabung Firash

Sunday, 22 March 2015

Scan 4d vs Real

Assalamualaikum sahabat blogger semua
Sihat ke semuanya

Entry ni pon lame dah terperap dalam draf
Buzy bebenor aku ni ye dakk
Nak pikir ayat macam susah je kan

Ok
Sape ade baca entry 
29 minggu - Scan 3d 4d Klinik Umra


"alah pandai sengih2 pulak
sebab ade adegen yg melucukan mase ni
sebab kami mempertikaikan jantina baby
Sekali dia tunjuk daaaa"

Tau ape yang melucukan
Anak aku ni dari sejak dalam perut lagi orang kata anak perempuan tau
Sebab perut aku melebar 
Memang 99.99% la yang kata perempuan
Tapi 2 kali scan 2d memang nampak birdbird dia

Mase ni asben tak puas hati tanya betul2 kat miss tu
Betul ke anak saya ni lelaki sebab ramai sangat yang kate anak perempuan

Nahhhh 
Sekali dia tunjuk birdbird dia
Kalau korang nampak laaaa
Dia tunjuk pakai jari dia tuuuuu
Tu yang dia sengih tuu
Alahaii lawak betul anak mummy ni


Ni aku dah tak ingat umo firash berape minggu
Rasanya belum habis pantang lagi
Sebab mase ni kat kampung lagi

28 comments:

  1. Sama macam dia duduk dalam kandungan la firash sayang

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee kan
      tgk adik ipar punya pon same

      Delete
    2. Tu la perangai sama dalam perut n kat luar

      Delete
  2. Alolo comelnya, canggih owhh skrg kan blh scan 3d 4d suda

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha ni baru ng 3d 4d
      nnt makin canggih dah boleh tgk yang real dlm perut kan

      Delete
  3. Abah dia tak percaya sangat, sekali firash tunjuk pakai jari lagi...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. abah dia was2 la mamafarhana
      dah semua dok kate dia perempuan ha

      Delete
  4. sama laa rupa firash guna scan 3d 4d nih.. hehehe sekali dia tunjuk terus.. tak percaya sangat kan.. anak sulung dulu pun tunjuk jugak birdbird dia masa scan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaha yeke
      tak malu btl..
      kawan ade yang malu xtunjuk sampai la dia keluar tauu
      maluu

      Delete
  5. Assalamualaikum. Singgah sini. Jom join contest saya. Semoga sama-sama dapat manfaatnya okayy? 85 hadiah menanti anda! Apa lagi? Jom jom. Join melalui fb, insta pun boleh. http://lovingnur.blogspot.com/2015/03/contest-hijab-lets-wear-it-right_13.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumslam
      insyaallah kalau ade kelapangan ye

      Delete
  6. sama betul muka real dengan 4d scan tu..hebat betul teknologi sekarang ni kan ayu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kan, Wana. Akak pun amazed tengok scan tu.

      Delete
    2. kan..
      ni baru gmbaa
      x tgk yang vdeo lagi ha
      siap senyum sengih2 hisap2 jari dgn mengeliat pon ada

      Delete
  7. Ya Allah subhanallah samanyeeee muka baby dari dalam tummy lagi.. kagum kagum =D okay part tunjuk pakai jari tu kelakar.. ahahah.. curious sngt kan mami n dedi naaah i tnjuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..
      bkn ktorang la
      org ramai ha
      jadi ktorg pon nak jugak pengesahan kan

      Delete
  8. comeyyyy nye diaaa.....geram tgk...heheheh

    ReplyDelete
  9. Dah pertikai sangat, sekali Firash kasik sign dari dalam tummy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kasi tunjuk
      tu yang dia senyum lepas tu
      aishhh dlm tummy lg dah nakal kan

      Delete
    2. Sign utk mummy n daddy pun comel

      Delete
  10. mana bird..mana...x nampak pun :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa sis jm xnampak keeee
      tgk la ade nampak macam jari tu kan?
      dia tnjuk bird2 dia la tuuu

      Delete
  11. hehehe...nak sangat tgk..kn firash dah tnjuk dah..hehe :)

    ReplyDelete
  12. makin canggih teknologi sekarang ni
    tunggu masa anak2 kita pula mcm mana la rupa mesin scan nya nanti

    ReplyDelete

Tabung Firash