Tabung Firash

Friday, 27 March 2015

Tutu Bagtag & I AM Keychain

Assalamualaikum semuanya
Sihat kah??

Ni antara tempahan dari  adik aku dayah dan rakan-rakanya
Sapa nak support kalau bukan ahli keluarga sendiri kan?
Ni di order untuk anak2 buahnya
Bukan anak2 buah aku tau
Budak2 yang belajar dengan dia
Maklumla adik aku kan buat kerja sambilan menjadi jurulatih
Ni antara gift untuk mereka

Dayah cuma bg tema kaler yang dia nak
So pandai2 la aku la kan
Maka ni la hasilnya


Ni pulak yang ditempah kawan2 UPM adik aku
Thank korang
Hope tak ade yang cacat celanya

28 comments:

  1. Replies
    1. u r welcome Ayu.. dah memang cantik mesti laa puji..

      Delete
    2. nanti bila Ayu free akak nak tempah tutu Bagtag tuh.. harap sudi2 kanlah memenuhi permintaan akak nih..

      Delete
    3. hahah baik la kak eyda..
      nanti wasap ayu ye..
      ada dah ke no ayu?

      Delete
    4. baru dapat no ayu.. nanti akak whatsapp ya.. macam ada permintaan jer nak buat bentuk yang lain.. tak pe, tunggu bila2 ayu free..

      Delete
  2. Kreatif la ayu ..mhl x mesin sulam tu.hhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tahan jugak la lya
      cer google brother nv950

      Delete
  3. Salam singgah sini dik ayu...comelnya....

    ReplyDelete
  4. Akak nak tempah dengan Ayu bolehhhhhhh?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa serba salah plak ase
      heeee insyallah boleh kak

      Delete
  5. Comel la tutu bag tu. Jeles tengok orang ada bakat menjahit ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee kan kak ..
      ayu pon jles je tgk org pandai menjahit ni

      Delete
    2. Ayu pun pandai menjahit la gini

      Delete
  6. Ayu~~~ barang Ayu bagi Cik Mimie da dapat tadi..nnti up entri ye :) Terima kasih..comel sangat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullilah...
      hope cik mimie suke la yeee
      heheheh ok2 nanti semua da up baru ayu up entry pulak ye

      Delete
  7. woaaaaah.. kite nak kasi cadangan hakhak.. buat la giveaway..
    waaaa tak malu =P hahahaha..

    cantik la Ayu.. kemas tu yang penting =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayu buat ga utk i am je
      yang ni lain kali la ye

      Delete
  8. Cantiknya kak ekin nak tempah la... boleh tak

    ReplyDelete

Tabung Firash