Tabung Firash

Friday, 7 August 2015

Boxy Bag - Try and Eror

Assalamualaikum semua
Kasi cuci mata sikit
Lama dah aku siapkan beg ni

Tapi belum kesempatan nak menaip lagi
Akhirnya beg idaman yang teringin sangat aku nak jahit menjadi
Alhamdullilah


Ok tak?
Tak terlampau besar tak terlampau kecil
Masih kene perbaiki
Paling mencabar nak jahit inner
Fuhhh jahit tangan je tau
Tercucuk jarum takyah cakap la
Maklum la macam dah lama sangat je aku tinggalkan zaman menjahit tangan sebelum kenal mesin jahit ni kan


Ni bahagian dalam beg
Ok la dari takda

Lama dah dok aim nak jahit boxy bag ni
Tapi asyik buzy je
Sekali dah jahit memang puas hati

Sebab menjadi

16 comments:

  1. terror nye jahit tangan. kalau saya jahit tangan memang bengkang bengkong dah la jahitan dia hahaha

    ReplyDelete
  2. Wah kemasnya jahitan...teringin pula nak try buat satu...

    ReplyDelete
  3. wahhh jadik lahh kak ayu.kain tu comel.salu akk beli kain comel2 camtu kat mne?

    ReplyDelete
  4. wahhh jadik lahh kak ayu.kain tu comel.salu akk beli kain comel2 camtu kat mne?

    ReplyDelete
  5. cantik...

    jimat dah satu benda...

    ReplyDelete
  6. jahit sndri ke.. bestnya.. leh berjimat dan buat bisnes

    ReplyDelete
  7. Salam singgah petang dik ayu...cantiknya bag...

    ReplyDelete
  8. Warna dan corak dia pun cantik dan comel jer pandai adik ayu pilih...

    ReplyDelete
  9. Comelnya bag ni Ayu :) suka corak bag tu :)

    ReplyDelete
  10. cantek la kak. nt leh jual beg lak :)

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Tabung Firash