Tabung Firash

Tuesday, 18 August 2015

Welcome Back Cahaya Alam Maya

Assalamualaikum semua
Siapa yang tak kenal Nur As
Rakan maya yang terkenal dengan sikap pengomen pukal

Beliau antara orang yang pertama membuat serangan berkala di hidayuayumie
Blog aku diserang lepas Tower Kak Farrah digoncangkannye

Kali ni buat edisi comeback ke camne ni CAM
Kemain lagi awak bom blog akak balik kan
Akak miss awak tauu
Sori lambat sangat nak update
Buzy sikit
 





Nampak sekali dia tinggalkan 84 komen wey
Fengsan aku bace satu-satu komen tau


11 comments:

  1. wah sekali masuk, berpuluh-puluh komen yang ditinggalkan..

    ReplyDelete
  2. Wah ini btl2 kna boom ni blog ayu

    ReplyDelete
  3. salam singgah sini dik ayu...ini baru bomb dah meledak....haha...

    ReplyDelete
  4. HEhehe...samalah Nur pun serang blog Cik Mimie jugak..tg cuti sem tu.. :)

    ReplyDelete
  5. huiii blm habis bulan ogos dh duduk carta atas sekali..hehehe
    teruk kena bom ni ayu :)

    ReplyDelete
  6. hi hi... aida da komen semua ikut time.
    so tak boleh la nak bom :)

    ReplyDelete
  7. bapak laaaah !! memang betoi anak ibu ayah hehehe..
    tabik spring la mampu komen sampai cenggini..
    i is tak mampu la Ayu.. harap Ayu still sayang itew hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si Anak Ibu Ayah ni leh geng ngan CT. Hari tu, nak berpinar mata akak terima komen CT yg 64 untai tuh!

      Delete
  8. Ganas betul si CAM nih. Come back style gegak-gempita gitu!

    ReplyDelete
  9. hahahaha laa baru perasan entry ni kak ayu.

    suke lelama d sini sbb i is geram dgn firash. tu yg bile dtg susah nak kembali ke jln yg benar hahaha

    ReplyDelete
  10. hahahaha laa baru perasan entry ni kak ayu.

    suke lelama d sini sbb i is geram dgn firash. tu yg bile dtg susah nak kembali ke jln yg benar hahaha

    ReplyDelete

Tabung Firash