Tabung Firash

Thursday, 6 August 2015

Mummy Ayu vs Firash Zafran

Assalamualaikum semua
Bila orang kata like father like son kan

 
Kali ni nak share pulak ada tak Firash seiras mummy dia
Pandangan korang
Aku pun tak tahu mana sepupu aku korek gambar aku masa kecik
Mak aku kata dulu memang orang ingat aku anak lelaki
Mungkin family aku tak suka aku pakai gaun-gaun kot


Ni lah rupa mummy masa kecik
Sama Firash tak
Macam lelaki kan
Baju ni pun makcik aku yang hadiahkan
Tapi memang setahu aku la 
Aku tak pernah dipakaikan pakaian perempuan
Aku tak suka kata mak aku

15 comments:

  1. Dua2 gmbr pun seiras firash hhehe

    ReplyDelete
  2. ada iras2 firash laa jugak mummy ngan daddy firash nih..

    ReplyDelete
  3. salam singgah sini dik ayu...eyalah ada iras2 dik ayu dan firash...

    ReplyDelete
  4. Eh2, aku rupa la..sama2 :) hehehe

    ReplyDelete
  5. Iras-iras muka tu dah sama ;)

    ReplyDelete
  6. hidung dgn kening same dgn mummy lahh, waaaah

    ReplyDelete
  7. same both of you ! comeyyyy :D mmg mcm lelaki akak kecik2 kan . hehe . tp tetap comeyyy :D

    ReplyDelete
  8. masa ayu baby tak berpakaian tu, sama dgn firash :) ha ha ha...

    ReplyDelete

Tabung Firash