Tabung Firash

Saturday, 8 August 2015

Guna Eyeliner Ganti Pen

Assalamualaikum semua
Siapa pernah jadi situasi macam aku
Macam terdesak sangat kan

Bila keadaan yang tak mengizinkan berlaku jadi
Masa takde kawasan untuk parkir kereta
Nak xnak kene tinggalkan nombor la untuk elak cermin kereta pecah
Kalau ikot memang kawasan yang kitorang parking tu tak ada masalah
Tapi yela incase kami lambat pulak
Kena la tinggalkan no fon

Dok mencari la pen dalam beg dalam kereta
Tak jumpa-jumpa
Penyudahnya

Eyeliner aku menjadi mangsa
Huwarghhhh
Maka dengan hasilnya

10 comments:

  1. salam singgah sebelum mata terlelap dik ayu...selalu juga kena mcm ni dik...terpaksalah eyeliner jadi mangsa...hihi

    ReplyDelete
  2. haha tak pernah lg lah eyeliner jd mangsa. syg kot. next time bawak pen yee kak ayu,hehe

    ReplyDelete
  3. hahaha . nsb bukan tulis pakai gincu taw kak . haha . kena spare pen kot mana pun dalam beg tu :D lama xjengah kak ayu :) miss you :*

    ReplyDelete
  4. ha ha ha aduhai :)
    apapun, kreatif...

    ReplyDelete
  5. NAsib baik ada eyeliner..kalau xde..xtau la nk tulis pakai apa..hehe

    ReplyDelete
  6. Xpnh lg terjadi. Mcm kita kna jgk stndby pen. Sbb xpkai eyeliner. Hee

    ReplyDelete
  7. naseb la ade eyeliner kan. law takde? hahahah

    ReplyDelete
  8. nasib ada jugak talian hayat.. kalau tak nak tulis dengan apa laa tu..

    ReplyDelete
  9. bhahahaah jap jap cem lawak lak.. CT x penah trfkir lagi
    nak buat cemni hehe..

    ReplyDelete

Tabung Firash