Tabung Firash

Sunday, 9 August 2015

Embroidery Couple Pillow - Selamat Pengantin Baru Sahabat

Assalamualaikum semua
Kat sini aku ambil kesempatan untuk ucapkan Selamat Penganti baru Nurain Fatiha
Semoga selamat menjalani kehidupan sebagai seorang isteri yang solehah

Comell kan?

Nak share sikit hadiah yang aku bagi sebagai pengganti
Sori nun aku tak dapat nak meriahkan majlis kau dengan kedatangan aku
Hope ko faham kenapa masa tu

Candy booth DIY hasil aku dan rakan ku

Hadiah yang tak seberapa dari aku
Simple mini pillow untuk candy booth
Ok tak
Pengantin request hitam putih je
Paling simple yang aku rasa

Tengok ni ingat aku tau


15 comments:

  1. Comelnya bntal2 tu..tahniah buat kwn ayu

    ReplyDelete
  2. simple tapi cantik lah kak ayu :)

    ReplyDelete
  3. salam singgah sini dik ayu...comelnya bantal tu...

    ReplyDelete
  4. simple tapi tetap cantik...adik ayu memang kreatif lah.

    ReplyDelete
  5. Cute nya pillow tue....
    ASSAM tertarik dengan CANDY BOOTH hasil kerja sis....
    Simple but creative...

    ReplyDelete
  6. Comel bantal.. :-) tahniah buat kawan awk..
    Jenjalan blog comel awk.. Jom lawat kita maizatulnadia.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Hadiah special tu...
    candy booth pun cun

    ReplyDelete
  8. Makin bertambah portfolio Ayu. Dah leh ambil order bantal sulam pulak lepas ni :)

    ReplyDelete
  9. Salam, haha untung kan pandai DIY, senang nak bagi hadiah kat kenalan..hihi :D

    ReplyDelete
  10. Comel2 :) Teringat hadiah pillow yang Cik Mimie hadiahkan kat kakak2 Cik Mimie masa dorang kawin tahun lepas..hehe :)

    ReplyDelete
  11. Comelnya.. Alahai .. Rsa mcm nk menjait juga.. Hihi

    ReplyDelete
  12. alolo. comel. nt kite kawen leh request kat kak ayu.hahhaha cewahhh ayatt ~(^◇^)/

    ReplyDelete
  13. simple dan cantik bantal tuh..

    ReplyDelete
  14. takpe tak dapat datang.. memeriahkan suasana..
    kirim doa pun jadi =)

    ReplyDelete

Tabung Firash